mrb arkadaslar 2012 fluencem var sol arka amatisor sankı patlak gıbı lak luk lak luk cok ses yapıyor ozelıkle stabılıze yolda artık ıyıce ses kulagımı tırmalamaya basladı cıldıracam servıse defalarca gorturdum sıfır amatısor taktılar denedıler amatısorden degıl aynı sesı yıne yaptı dıolar ama sesın nereden geldıgınıde bulamıyolar... sızın basınıza bole bısı geldımı sankı amatısor patlak gıbı vuruo kut kut lak luk ses yapıo .. aracım 50 km de iken bu sesı yapmaya basladı su an 71 bın km de ve ses sıddetı arttı ama hala bulamadılar.. ayrıca dıreksıyondan bozuk yolda tıkır tıkır tıkır ses gelıo servıse goturdum dıreksıyon kutusudur dıe tahmın ettım saglam dıolar e ozman bu ses nerden gelıo ? yıllardır reno kullanıyoruz ama su seslerde olmasa ıyı olacak sankı fluence degıl 2012 medol Toros .. kapılardan sanrufftan dıreksıyondan alt takımlardan amatısorlerden ses cok gelıo hafıf stabılıze yoldada aracdan plastık seslerıde fazla gelıo sankı amatısorler kut kut vuruo torpıdo yerınden cıkıcak gıbı oluo bunların bı cozumu yokmu ... reno bu huyu ıyıce delırttı benı