Fluence plastık sesleri ve süspansıyondan gelen sesler ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyto52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diş seviyesi iyi olabilir ama tavsiye edilen kullanım km sini yakalamak üzeresiniz (5yıl yada 50bin km). lastik araştırmanın vakti yaklaşmış gibi

karacan bey bu 2. lastıklerım dger orjınal lastıklerımı 33 bın km de degıstırdım ve aynı fabrıka ustundekı lastıkden aldım bırostone 4 lastıgıde su anda aracım 48500 km de ve sesler gerçekten çıldırtıyo ..

karacan bey bu 2. lastıklerım dger orjınal lastıklerımı 33 bın km de degıstırdım ve aynı fabrıka ustundekı lastıkden aldım bırostone 4 lastıgıde su anda aracım 48500 km de ve sesler gerçekten çıldırtıyo ..

Bir yerde bridgestone turanza lastiklerin sert ve ses yaptigini okumuştum ancak suan kendi aracomda da turanza er300 var ama ben sikayetci degilim..

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

hiç değişmediğini sanmıştım lastiklerin yeni. turanza sert olduğundan lastik kaynaklı biraz ses yapabilir ama bahsi geçen tüm seslerden sorumlu olamaz. olasılıklar içinde bulunabileceklerinden mekanik aksamlara tümden bakılsın (ön takımlar, amortisör ve takozları, motor kulakları) sağlamlarsa plastik aksam üstünde yoğunlaşılır

Amortisör takozlarını baktılarmı sizin aracınızda ben yeni değiştirdim kasislerden geçerken lakırtı yapıyordu özelliklede bozuk yolda dönüş yaparken şu anda hiç ses yok.

Amortisör kuleleri kapı ayarları vb benzeri kısımlardan gelebilir yetkili servise gidip cotech ile teste çıkabilirsiniz

Direksiyon kutusu olmasin :)

50binde lastikler değişiyor mu harbiden yaa. Benim şu anda 4 mevsimlerle 30bin oldu bu yazın sonunda kışları takarken değiştirecez mi yani :-)

Hocam o bozuk yollarda ki sesler direksiyon kutusu probleminden olmuştu benim capturda ona da baktırabilirsiniz

50binde lastikler değişiyor mu harbiden yaa. Benim şu anda 4 mevsimlerle 30bin oldu bu yazın sonunda kışları takarken değiştirecez mi yani :-)

Hocam o bozuk yollarda ki sesler direksiyon kutusu probleminden olmuştu benim capturda ona da baktırabilirsiniz
Suan ben o problemi yasiyorum. Aracin garantiside yok. 2500 tl istiyorlar:S

amatisor kuleleri ve takozlarından buyuk ıhtımalle kpı ayarlarını ve gergileri tekrar garantıden degıstırme talebınde bulunacagım test surusude yapacagım vermiş oldugunuz bılgıler için teşekkr ederim .

Geri