Sonunda :)

Merhaba,
Nasıl bir uygulama yaptıcaksınız. Yüzeysel bir boyamı olacak yoksa detaylı boyamı yapılacak.

Batuhan Piano Black yaoarsın artık :)

Aman macun falan atmasınlar :) sonra çatlar matlar siyah arabada çok fena duruyor. Boyadan sonra sizi Güneş yanıksız bir 10 sene daha rahat götürür. İnşallah işçilik güzel olur. Şimdiden merak başladı bitmiş halini de bekliyoruz.

benim aracın yüzeysel bi durumu yok o yüzden detaylı olacak
Merhaba,
O zaman iç dış komple boyanacak uzun yıllar kullanacağım derseniz kumlama yaptırın. Kapı içlerine izolasyon bantları alın onu uygulasınlar. Birde iç alt kısmına zift uygulaması yaptırırsanız sessiz bir araç olur..

Hayırlı olsun kardeşim şimdiden. Resimleri merakla beklemedeyim..:eyv

Aman macun falan atmasınlar :) sonra çatlar matlar siyah arabada çok fena duruyor. Boyadan sonra sizi Güneş yanıksız bir 10 sene daha rahat götürür. İnşallah işçilik güzel olur. Şimdiden merak başladı bitmiş halini de bekliyoruz.

Macun olacağını sanmıyorum ama yinede dikkat edeceğim. ve güneş yanıksız gittiği kadar gitsin branda falan alıcam, garajın üstünüde kapatmayı düşünüyorum :) bende merak içerisindeyim:) heyecan yaptım :)

Merhaba,
O zaman iç dış komple boyanacak uzun yıllar kullanacağım derseniz kumlama yaptırın. Kapı içlerine izolasyon bantları alın onu uygulasınlar. Birde iç alt kısmına zift uygulaması yaptırırsanız sessiz bir araç olur..
fikir iyi fakat neyapılcak onu tam bilmiyorum ben konuşmadım çünkü

Geri