Sonunda yaylar geldi (TRS & VUV)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şeytana uymayın arkadaşlar, düzgün düzgün kullanın :)

Hayırlı olsun,taktıktan sonraki düşüncelerinizide öğrenmek isterim .

2-3 hafta kadar kullandıktan sonra FK yaylar hakkında yeterince deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum. İster istemez konfor azaldı. Kasis ve ufak çukurlarda duraklayarak geçmek zorunda kalıyorum.. benim için tek negatif yönü bu oldu. ama normalde de çukurlardan fazlasıyla kaçan bir insanım. alışmak zor olmadı :) yol tutuşu inanılmaz arttı. sert virajlarda dahi arac girdiği gibi çıkıyor. en ufak bir kasma savurma hissi yok. eskiden bu hissi çok fazla hissediyordum. netice olarak şu anda alınabilecek en mantıklı 6'lık yay bence. 100 tl + tak bitti.. amortisor kısaltma, vs işlemler için maddi manevi bir çaba harcamak zorunda da kalmıyorsun.. yine merak ettiğin bir şey olursa yanıtlamak isterim.

abi hayırlı olsun taktıktan sonra fotoları yayınla ben de yeniyim zaten

Merhabalar...Konun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama torsiyonlardan kaç cm. düşürülüyor..Hatılıyormusunuz.

bi 5 cm var :) benimki arkalar 5cm düştü tahminim.önler4cm.

Merhabalar...Konun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama torsiyonlardan kaç cm. düşürülüyor..Hatılıyormusunuz.

Torsiyon işinde diş var.Santim santim değil.Önün düşüklüğüne göre arka da edebiyle ayarlanıyor..

Geri