hayırlısı olsun cok güzel olucak bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babanı nasıl ikna eetin çağlar...
alp toker'inkine uymadı yaylar..
hayırlı olsun kardesim. bugun gorustum bu adamla ben eng tuningle yani 3.5 luk japon malı yayı sordum ilan acıklamasında var diyo ama sordugumda yok dedi neyse gelsin yaylar bi tak bakalım yorumun dusuncen nasıl olcak bende 15 tatilde takıcam fena kıllandım
Sipariş üzerine getirtiyo üzerinde mal bulundurmuyo gittim baktım ben benimki de yok elinde pazartesi gelir salı elinde olur dedi banada
iyi bakalım ben aksaraydan BYS tuningden alıcam 160 tl ye ah su 15 tatil gelsinde bu arada bende babamdan gizli taktırcam sonra bi ara söylerim valla herkezi alcam karsıma yeter yav bıktım leylek dolasmaktan vurursamda altını canım sagolsun napim
Nasıl olmayacak benim yaylardansa (60/40) kör değil ya adam illaki basıklığı farkeder...Haberi yok olmıycakta
Nasıl olmayacak benim yaylardansa (60/40) kör değil ya adam illaki basıklığı farkeder...
Fark etsin ya yaptırıken söylemiycem yani sonradan fark etsin bişi demez zaten hoşuna gider muhtemelen