Sonunda rölanti arızamdan tamamen kurtuldum arkadaşlar buda değişen parça..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​iyi etmişsin , sorunun çözülüp içine sindiyse gerisi boş.

Sorunum halloldu abicim patron başta yerinde yoktu elamanıyla biraz sohbet muhabbet derken kaynaşınca elemanıda abi sorun yasamazsın diynce taktırmak istedim
Zaten kendi gözümlede gördüm sorunn geçtiğini 400 tl verip birdaha bi hafta beklemek cazip gelmedi

gözünüaydın abi :D

hadi hayırlı uğurlu olsun bir daha arıza vermesin inşallah :)

Cok cok sagolasin baki..
Bu sorun yuzunden bu guzel aracimdan sogumustum allaha sukur sorunu geçirdik aracima hevesle biner hale geldim artik..

Valla bende anlamadım abicim küçük bir parça fiyatı uçuk bence baya bi :)

Ben tamirci arkadaşa gittiğimde parçanın sıfırına 350+kdv demişti ve gelmesi 1 haftayı bulur dedi elindeki olan parcayı taktırdım sıfırı yoktu ancak bi pompa üzerinde olan parcayı söküp taktık sorunumda hallolunca üzerinde kalmasında sorun görmedim 150 tl verdm işçilik ve parca parasına

bedavadan biraz pahalıya halletmişsin geçmiş olsun.
sorun tam olarak neydi acaba ???

Büyük geçmiş olsun Emre. İnan kendi arabamda sorun varmış gibi üzülüyordum. Artık kurtuldun şükür.;)

Çok sagolasin hakki abi iste rfc yi bu yuzden seviyorum samimi herkes ilk gunden itibaren araliksiz hergun defalar a giriyorum bu sebepten dolayi

Büyük geçmiş olsun Emre. İnan kendi arabamda sorun varmış gibi üzülüyordum. Artık kurtuldun şükür.;)
Çok sagolasin hakki abi iste rfc yi bu yuzden seviyorum samimi herkes ilk gunden itibaren araliksiz hergun defalar a giriyorum bu sebepten dolayi

hayırlı olsun emre, sevindim bu habere. bücür yaramazın sayesinde carbon clean'e girip temizlikte gördü senin motor:):)