abi farlarda xenon yok sisler 10000k + beyaz zaten parklar uyumlu geldi bana ,birde amerikan park ile çpk iyi duruyor 10000k bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi farlarda xenon yok sisler 10000k + beyaz zaten parklar uyumlu geldi bana ,birde amerikan park ile çpk iyi duruyor 10000k bence
yok be kardeşim facebooktan yazdım yazdım cevap vermedin telefonun yok forumda yoksun ben napim şimdi gıcır gıcır mercekliler kuzu kuzu yatsın mı evde aldık sıfırını işte yaaa kafa şu an kartal göklerde süzülüyo ama senin hakkın ayrı allah senden ve tüm RFC ailemden razı olsun kimden ne yardım istediysem elinden geleni yaptı kimi zaman sende olduğu gibi ben aceleci davrandım kimi zaman tavsiyelere uydum girdik bi yola bakalım şimdi ne kaldı bende eksik kardeşim ? RS kit mi eksik kaldı
tabi, bi o eksik kaldi
6500tlcik
şimdi gidip tekrar yapıyorum abi amerikan park dedem elektrikçiye gidip iptal ettirmiş
şaka yaa ne o öyle ikiz kardeşler gibi baaa dynamique tampon bulak yada kılçık ayıklayak yapak bişeyler