- Konuyu Başlatan
Hayırlı olsun Melih ince detaylar
teşekkürler gökhn abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun Melih ince detaylar
maşallah 200 ü nv ile yapmadım ben daha
Güzel olmuş güle güle kullan kardeşim farları sen burdayken hediye edecektik ama o zaman almak kısmet olmadı...
Güle güle kullanUfaktan bir gece fotosunu merceklerin farkını daha güzel ortaya koyardı bence bekliyoruz4000 rpm'den sonra bir videonun ise tadına doyulmaz diyoruzhımmÇokmu şey istiyoruz
NV clio 200 ü geçer benzinde. Seferihisar ayrımından önceki dik rampa var ya, orda allah ne verdiyse bastım benzine alıp ama fotoğraf çekemedim zaten hanımın ödü koptu bıraktım hemen Bi ara deneriz iki arabayıda orda.
bence nv clio rampa başına daha yüksek süratte geleceği için yokuş desteğiyle daha hızlı gider diye düşünüyorum ama rampaya gelmeden yapabileceğin en yüksek hıza ulaşman lazım ki rampa işe yarasın. Tabi rüzgar önemli. Dün rüzgar arkadan esiyordu kesmedi arabanın hızını. Karşıdan esse yapmazdı o hızı sanırım.top speed değişmez abi zatenaynı araba aynı şanzuman aynı beyin , o hızlara çıkarkenki serilik değişebilir sadece arabadan arabaya
bence nv clio rampa başına daha yüksek süratte geleceği için yokuş desteğiyle daha hızlı gider diye düşünüyorum ama rampaya gelmeden yapabileceğin en yüksek hıza ulaşman lazım ki rampa işe yarasın. Tabi rüzgar önemli. Dün rüzgar arkadan esiyordu kesmedi arabanın hızını. Karşıdan esse yapmazdı o hızı sanırım.