Sonunda arabamın fotoğraflarını çektim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Terasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jant için Plasti dip diye bir sprey boya var onunla boyayabilirsiniz. İstediğiniz zaman boyayı sökerek eski duruma getirebilirsiniz. Renk çeşitleri bulunmaktadır. Gerekli yerlerden tedarik edebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=ExBDHrXNl1s

Jantlardakiler balans kursunu
Jantlardaki boya dokuklerini zimparalayip boyayarak cozebilirsin ancak
Kapı kilidinin orası çocuk kilidi kapının içten acilmamasini sağlar tamponlar için en güzel çare tamponları araç rengine boyatmak
Sis farlarini tamponu deldirerek sıfır oturtursaniz daha orijinal ve guzel gorunur
Araç komple boyansa çok iyi olur fakat boyaya harcayacak naktiniz ve vaktinız yoksa küçük boya atıklarını rötuş yaptı da bilirsiniz
Küf olup göze batan yerleri wd40 ile temizlemeyi deneyin

Maşallah çok güzel. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

güle güle kazasız belasız nazarsız kullanın inşallah abi. Sorması ayıp olmasın sizin için de müşkül teşkil etmeyecekse kaç civarına aldınız aracı?
Amin kardeşim. Estağfurullah ne sorun olsun! 7500 e aldım. Herkes bişe dedi. Toros, kuş serisi, brodway, Datça, corolla, acsent. Ama flaşı söyleyen olmadı, nette gezerken buldum gittim gördüm kaportacıya gösterdim ve aldım.
Biraz gözümü korkuttular önce ama memnunum şu an.
280 km de 31,5 lpg yakıyor, (78 lira) benzini denemedim.

Teşekkür ederim değerli arkadaşlarım.

Maşallah, kazasız ve cezasız kullanırsın inşallah.

Şeritlerde tırnak var ama bazı tırnaklar tamponla uyumsuz boşta duruyor. Orijinal mi bilmiyorum.

Evet Orjinal. Bizim broadway'da da orjinal ama solmalar vardı parlaklığı özelliği kayboldu. Aksesuarcıdan yan sanayi(orjinal 2010 yılında üretim bitmiş)
r2krw6.jpg

olanı aldım. Ama arabanın orjinalliğini bozmamak için takmadım. Şimdi de krom fosforlu bant alıp tekrar parlamasını planlıyorum.

Evet Orjinal. Bizim broadway'da da orjinal ama solmalar vardı parlaklığı özelliği kayboldu. Aksesuarcıdan yan sanayi(orjinal 2010 yılında üretim bitmiş)
r2krw6.jpg

olanı aldım. Ama arabanın orjinalliğini bozmamak için takmadım. Şimdi de krom fosforlu bant alıp tekrar parlamasını planlıyorum.
Fosforlu kırmızı bant alıp ısıtarak yapıştırsam olur mu?

Maşallah Flash a yıllara meydan okuyor allah kaza bela vermesin :eyv

Geri