Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇOK HAKLISINIZ! aslında benimde en başından bu yana düşüncem hep bu oldu. piyasada 12 tl az evet, ve ben aracı aldığımda daha önce 12 tl yada ts toplamış ve bu konuda deneyim sahibi bir çok kişi daha basit yada daha az masraflı bir araç alabilirdin dediler, sadece dışardan nikelajları falan söküp boyatabileceğim tabiri caizse ayakta tedavi edeceğim bir aracı seçmemin daha doğru olduğunu söylediler evet böylede yapabilirdim fakat ben buna tamamen karşıyım..bu tarz araçları sadece boyayla bile eski haline getirebilirsiniz.. oysaki işin zor kısmı vede en keyif verici kısmı benim aracım gibi 7yıldır kullanılmayan ve hatta son 5 yıldır hiç çalışmayacak durum da trabzon maçkanın bir köyünde yol kenarına terk edilmiş bir vaziyette ki... aracın ilk fotolarına bakan arkadaşlar göreceklerdir neredeyse ölmüş bi arcı hayata döndürmek bence gerçek restorasyon vede otomobil sevgisi budur...aracın aldığım abimiz aracı sıfır olarak almış.. aracı bitirince görmek istediğini söyledi o abimizin yüzünü gerçekten merak ediyorum...