Geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi dileklerin içim teşekkür ederim. Bizede böylesi kısmetmis.Gecmis olsun gercekten, bu sesler heralde hep havalandirmadan geliyor. 0 arac alip bu sesleri cekmek adami cileden cikartir. Bide ustune servisin bunu cozememesi... sesleri gectim diger parcalarin degismesi.. tekrardan gecmis olsun :/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Genel merkeze ulaştım pazartesi haber verecekler bekliyorum bakalım.Geçmiş olsun. Kadjar alan bazı arkadaşlarda da sorunlar var.Tabii servis ağının geniş olmasıda avantaj.Servis ile mesafeniz fazla ise git gelde problem. Genel merkezlerine ulaşmayı deneyin.Sonuçta aracı 5 sene satamayacaksınız birde sizin psikolojiniz bozulmasın.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel merkezden haber bekleme sürecindeyim. Neler olacak bekliyorumGeçmiş olsun sesi kesemiyorlarsa tüketici mahkemesine dava açın para iadesi isteyin ayıplı ürünü kullanmak zorunda değilsiniz.
Evet vardı. Aracın konsol bazı yollarda titriyor resmen çıkacak gibi.Bu citir ti o konsolu kirmadan oncede varmiydi
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet. Kapımı söktüler bir kere oradan da şüpheleniyor. Oradan da bir ses geliyorSanki birşeyin tirnagi kirilmisda düştüğü yerde sallandikca ses çıkıyor gibi
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle ama. Ne yapalım. Alman olur sağlam olur mantıgi yanılttı.Geçmiş olsun, araç alırken servisi en yaygın olan markayı seçmek her zaman en akıllıca olanıdır...
Teşekkür ederimGeçmiş olsun....
Evet galiba ordan. Bindiğim renolardan hic bu kadar duymamıştım.Bu ses Renault'ta o kadar çok varki...o gri kaplamalardan geliyor ses, belli
Alın bir Megane IV keyfinize bakın
teşekkür ederimGeçmiş olsun