Son Hız

cliomaniac

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün işten çıktım, çevre yolundan gideyim dedim. Benim haylaz ile biraz kafa dağıtayım. Düz yolda, rampa aşağı hız almadan 200'ü gördüm sonunda :) Daha da alır gibiydi direksiyon iyice hassaslaştı dedim azrail göz kırpıyor heralde çektim ayağı gazdan. :hıh

Ha bu bir maharet midir hayır tabii ki.

Benden daha maharetli arkadaşlar var ise sonuçları duymak isterim. :))

1.5 dci lerin otobanda fena kapakladığını yakın bir arkadaşım daha demişti. Ama o kadar hız Azraile resmen davetiye..

120 140 geçmemeye çalışırım ( gidebildiğimde :) )

Tabii ki arkadaşlar. Ben ailemden iki canı trafik kazasında kaybettim. Bilirim trafiğin ne kadar acımasız olduğunu. Ancak cliocuğumun 200lere vurması beni şaşırttı nedense.

180 i rahat görüyor zorlasak 200ü de görür ama bence üst sınırlar zaten bunlar daha ilerisi çok zor.

0.9 tce motor benimki. En fazla 198 gördüm. Hatta zorladim 199 olmadi :)

0.9 TCE ile bende 180 e kadar gördüm, yol olsa dahada gidecek gibiydi. Ama 110 dan sonrasında uzun süre hiç kullanmam.

Geçen akşam eskişehir yolunda giderken bir bmw takıldı peşime 1.18 baya bir direndim ancak daha sonra pes ettim. ya bu 1.18 lerin motorları bizimkinin üstünde sanırım :D 1.5 dci motor 200 ü rahat gördü gurur duyuyorum oğluşumla.

Ben de bugün denedim ama 140'ı geçmiyor. Ayrıca hızlanmasında da sorun var aracın. Mesela üst vitese geçerken vites istiyor. Atıyorum üst vitese çekişten düşüyor geç toparlıyor. 1,5 dCi 75 bg araç.

Geçen akşam eskişehir yolunda giderken bir bmw takıldı peşime 1.18 baya bir direndim ancak daha sonra pes ettim. ya bu 1.18 lerin motorları bizimkinin üstünde sanırım :D 1.5 dci motor 200 ü rahat gördü gurur duyuyorum oğluşumla.

Bmw 1.18i : 1,6 turbo 136hp 220nm benzinli onun için de dizel den daha seridir.110hp dci olsa belki baş edebilirdi :)

Aslında clio 4 GT modelleri 110hp dci ile satılsa ,benzinlisi de 1.2 tce 130hp olsa güzel alternatif olur.Captur içinde geçerli.

Geçen A3 tdi ile çekişmeden sonra şunu çok rahat söylebilirim renault dci 110 ,vw tdi 120 ile neredeyse aynı.

Energy dci 110 ise vw nin 120 liğinden üstün..

Geri