Maşallah gayet güze temiz gözüküyor. Hem kullanılıp hemde bu kadar temiz nasıl bırakıyorsunuz bilmem. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah gayet güze temiz gözüküyor. Hem kullanılıp hemde bu kadar temiz nasıl bırakıyorsunuz bilmem. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Maşallah, Allah kaza bela vermesin Aykut abi
maşşallah aracınıza bence bu sadeliğe yakışacak 2 eksik var dışarda krom eksoz ucu ve içerde pedal kiti
maşallah abi çok güzel, güle güle kullan aracını.
Ben Sade bir krom eksoz ucu uygulaması yaptırdım fotografını çekip yarın burdan paylaşırım fikriniz olsun , pedal kiti konusunda evet kullanım kolaylığı onemli bir durum daha onceki aracım C2 VTS de standart donanımında mevcuttu kösele tarzı ayakkabılarda özellikle yağmurlu havalarda kaydırma yaptığım oluyordu önceden denemenizde fayda varİyi dilekleriniz için teşekkürler. Eksoz ile ilgili düşünce mi? konu içinde belirtmiştim. Göze batmayacak bir ebat seçimi ile bunu uygulayacağım. Pedal kiti konusunu düşünmemiştim. Genel olarak arabayı eşim kullandığı için, onun fikrini almak lazım öncelikle. Rahat edebilir mi? yadırgar mı? diye. Onun fikrine göre hareket ederiz. Öneri ve görüşleriniz içinde ayrıca teşekkürler..
Ben Sade bir krom eksoz ucu uygulaması yaptırdım fotografını çekip yarın burdan paylaşırım fikriniz olsun , pedal kiti konusunda evet kullanım kolaylığı onemli bir durum daha onceki aracım C2 VTS de standart donanımında mevcuttu kösele tarzı ayakkabılarda özellikle yağmurlu havalarda kaydırma yaptığım oluyordu önceden denemenizde fayda var