son durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dilimde tüy bitti söylemekten. Bu araçları eşlerimizde kullanıyor, siz mastürbasyon yapasınız diye biz arabaların videolarını çekip internette paylaşmayacağız. sokakta kendini bilmez biri aracı tanıyığ ben kullanıyorum diye eşimi sıkıştırırsa ve eşime birşey olursa fena can yakarım. Ve ciddi olarak acımam. O nedenle bu araba Ferrari de Geçse Formula 1 de geçse aracı eşimde kullandığı sürece videosunu göremeyeceksiniz.

Kızma abi benimki merak. Yoksa birinin birini geçmesi bende herhangi bir artı eksi zevk veya öfke uyandırmıyor. Ben olayı bu yönünden düşünmedim. Ayrıca konunun bütün sayfalarını tek tek okumadım. Az boz değil 11 sayfayı aşıyor haliyle. Bu konudaki hassasiyetinizi de vesileyle öğrenmiş oldum şahsım adına özür dilerim. Bu arada elinize kolunuza sağlık. Umarım aracınız tam istediğiniz gibi olur. Keşke benimde imkanım olsa bu tip uğraşılar için. Cümleten kazasız belasız günler dilerim herkese...

maşallah diyelim alper allah kaza bea göstermesin çok seviniyoruz rs ler yürüdükçe :eyv, artık kilo dezavantajınıda düşünme bence o haliyle öyle gidiyorsa biz nasıl olduğunu anlıyoruz :eyv

Konuyu iyiki güncelledik kelalper çoşmuş maşallah :)
Küsme bir daha bana tamam mı :)

Yok Ozan yapılması gereken birkaç iyileştirme daha var. Akü bagaja gidecek. Oraya Oil catch tank ve Aluminyum hava filtre kazanı ve kazanın ısı yalıtımı yapılacak. Turboya giren filtre borusu silikon yapılacak. Bütün intercooler boruları Al yapılacak. Yazılım güncellemesinden sonra turbonun dayanıp dayanmayacağı belli olur ona göre de Garrett siparişi verilecek ya da verilmeyecek. En baştan beri Aküyü arkaya almaya karşıydım ama bu kadar şeyden sonra o eksik kalmasın diyerek onu arkaya almaya karar verdim. Bi de Yağ soğutucu düşünüyorum ama gereksiz pahalı.

Olm Selçuk seni egzost borusuyla döverim bak hala küsme dio. :D

2 hafta önce yazılanlar son durum nedir ?

Son durum konusu oldu aylık abone konusu Kelalper selamı kesti iyice :)

Kelalper nerdesin :D

ne oldu len. Bursadaydım dün ne oldu?

Dün ne oldu benimde haberim yok Gokhanlar aranıyordu
Buldular mı haberim yok
Sende artık çıkart cengaveri bi ara bakalım farklara ne oluyor ne bitiyor
Burda konuyu açtın ilerledin sonra :D
Özletme kendini :D

Geri