Sol Ön Kapıdan Gelen Tıkırtı Sesi

Merhaba,

Bende daha yeni her 2 ön camda da aynı sorunu yaşamaya başladım. Herhangi bir kalıcı çözüm bulursanırz burdan paylaşmanızı rica edeceğim.

O tarz şeyler işe yaramıyor hocam. bi müddet sonra tekrar başlıyor. Komple fitiller değişti. Bir kaç ayar yapıldı. Şuan sorunsuz. Ama ileride tekrar eder mi bilemem.

Merhaba,

Bende daha yeni her 2 ön camda da aynı sorunu yaşamaya başladım. Herhangi bir kalıcı çözüm bulursanırz burdan paylaşmanızı rica edeceğim.

Dediğim gibi şimdilik bir sorun yok. Engebeli yollardan da gittim, hala daha ses yok. Sanıyorum bu kalıcı gibi. Yine tekrarlarsa servis kalıcı çözüm bulana kadar arabayı servisten almayacağım.

Arabaların montajı Türkiye'de yapılıyor. Bu tarz ötme sorunları tamamen bununla alakalı.

Sağ kapının kolu ötüyor. bacağınla azıcık dokunsan kasıntı sesi geliyor. Bu tarz şeyler oldukça iyice arabadan soğumaya başladım. Eğer sorunlarım çözülmez ise Sanıyorum 1 - 1.5 seneye daha iyi bir markaya geçeceğim.

Sorun tekrar etmeye başladı. Arada bir ötüyor. Yıkattıktan sonra ses tekrar etmeye başladı. Kronik bir sorun gibi. Bu kadar mı şanssızlık olur :(

Bir de 60-70 üstünde araçtan efsane rüzgar sesi giriyor içeri.

Garantili olduğu için dokunmak istemiyorum. Tamir edene kadar üstlerine gideceğim. Sorunum çözülene kadar Mais'i, bayiiyi, servisi tüm şikayet kanallarından şikayet edeceğim. Sorunu çözsünler. Satışa geldiğinde el üstünde, servise geldiğinde nemrut bir surat.

Garantili olduğu için dokunmak istemiyorum. Tamir edene kadar üstlerine gideceğim. Sorunum çözülene kadar Mais'i, bayiiyi, servisi tüm şikayet kanallarından şikayet edeceğim. Sorunu çözsünler. Satışa geldiğinde el üstünde, servise geldiğinde nemrut bir surat.

Servis vermiş olduğum linkteki uygulamayı yapmaz. Bu uygulama aracınızın garantisini bozmaz. Kendiniz yapabilirsiniz.

Selam;

Bende sağ kapıdan geliyor sanıyordum ancak tavan lambasından geldiğini keşfettim. Tıkırtı geldiği sırada tavan lambasını tutun derim. Geçiyorsa ses sorun ordadır.

Sol taraftaki ses emniyet kemerinden geliyordu. Ona da bir bakın derim.

RE:

Selam;

Bende sağ kapıdan geliyor sanıyordum ancak tavan lambasından geldiğini keşfettim. Tıkırtı geldiği sırada tavan lambasını tutun derim. Geçiyorsa ses sorun ordadır.

Sol taraftaki ses emniyet kemerinden geliyordu. Ona da bir bakın derim.

Merhaba,

O sorun fitiller değişip, kapı ayarlaması yapılınca çözüldü. Şimdi tek sorun rüzgar sesi. Ama oda çok farklı bir yerde. Uğraştık ama çözüm bulamadık. Parça sipariş ettik, bekliyoruz.
işaretli kısımdan ses geliyor.
attachment.php

Geri