Sol Kapısı Değişmiş Clio Alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smtz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam iki kapısı değişmiş olsun ama 1.5 motor veya turbo beslemeli olsun .yokuşlarda bayılsın herkez beni sağdan soldan sollasın düz yoldada araç sollarken acaba kafa kafaya girermiyim piskolojisini önem semiyorsanız alınderim. 1.2 pişmanlıktır. 1.2 kullanıcısım bugün pişmanlığımın 5. Yıldönümü kutlu olsun bana.

Bende buna ayar oluyorum işte. Arkadaşım kapısı değişse ne olacak? Kapısız mı gezeceksin? Dışarda "Eğğ kapısı değişmiş Clio 4 hiç sevmem" mi diyecekler? Bunun birde boya versiyonu var. Adam 10 senelik araç satıyor boya artık ben öldüm diyor ama orjinal boya diye 1500TL fazlaya satıyor adam. Yan ilanda boyanmış çiçek gibi araç var daha uyguna satıyor sebebi boyalı. Heh heh :D

arkadaşlar şaka yapıyorsunuz herhalde bu boya konusunda. bizim ülkemizde boya kusurları kapatmak hataları örtbas etmek için yapılır. kişiye göre değişir ama genelde böyle. avrupada aracı temizlemek bakım yapmak için yapılır. zamanında aldığım araç için galeri bagaj kısmında 30 cm lik boya va dedi. sonra satarken öğrendim ki araç komple boyalı. yani işin içine yalan ve sahtekarlık girdiği için böyle. ben de bu yüzden araca boya yapacaksam önceki halinin resimlerini çekerim. boyasız ve çirkin kullanmaktansa bu daha iyi diye düşünüyorum.

dürüst satıcı halden anlayan satıcı vicdanlı satıcı oldukça boya değişen illa şartsa zaten yapılır buna bende itiraz etmiyorum. ön kaputu lokal boyalı 2016 model 9 binde araç buldum ama düşünüyorum kaput sonuçta bu zor satar mıyım ilerde diye .

Geri