Sol Farın Xenon Ampulü Arızası Megane II

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nezix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz geç oldu ama fotoları yeni geldi olmuşken hepsini zenon yapayım dedim sislerede yeni aldım
h4t4k.jpg

;) şimdi süper olmuş ancak yeni takılan parçalarıda kontrol etmeni öneririm diğeri neden sorun yaptıysa ileride bunlarda sorun yapmasın diye tedbir alınırsa daha sağlıklı sonuç alırsın örneğin sarsıntı olan bi yerdeyse balanslar boştaysa sağlam bir yere sabitleyin su almışsa su almayacak önlemler alın bendede aynı sorun olmuştu balans kesmişti sonra yeni aldığım kiti daha sağlam yere araç sarsılınca daha az etkilenecek yere sıkıca hava alacak şekilde taktırdım daha sorun yaşamadım diğerinde çok ampul kesiyordu en sonunda balans kesti sonradan akıllandık :D

evet hocam aynen söktüğümüzde geçen tarafın balansı resmen üstü çamurdan gözükmüyordu su aldı demekki....bunları monte ettik üstüne naylondan önlem aldım sıkıntı yok yani.....:)

evet hocam aynen söktüğümüzde geçen tarafın balansı resmen üstü çamurdan gözükmüyordu su aldı demekki....bunları monte ettik üstüne naylondan önlem aldım sıkıntı yok yani.....:)

;) :eyv O zaman işlem tamamdır üstad maaşallah diyelim önlemlerde alındığına göre artık keyfini sürme zamanı ;)

Hayırlı olsun :eyv

Benim arkadaşta laguna 3 var ilk bir tanesi gitmiş sonra ikiside :D
sorunu nasıl çözecez bilgim yok :)

Benim arkadaşta laguna 3 var ilk bir tanesi gitmiş sonra ikiside :D
sorunu nasıl çözecez bilgim yok :)
Ampuller sonradan işlem gördüyse yada değiştiyse dandik ampul takıldıysa gelen akımdan yanmış olabilir ojinal ampulleriyse far beyninde sorun olabilir sigorta kutusunda xenon far sigortaları atmış olabilir hiç olmayacak iş ama olurya motoru yıkattıysa su aldıysa kesmiş olabilir başka işlem yapılırken kablolar zedelenmişse şase yapmışta olabilir aklıma gelen sorunlar bunlar ama büyük ihtimal far beyninden kaynaklanan sorun var akımı dengeleyemiyor ampulleri kesiyor iyi bir elektrik ustasına yada servise göstermekte fayda var ;)

Ampuller sonradan işlem gördüyse yada değiştiyse dandik ampul takıldıysa gelen akımdan yanmış olabilir ojinal ampulleriyse far beyninde sorun olabilir sigorta kutusunda xenon far sigortaları atmış olabilir hiç olmayacak iş ama olurya motoru yıkattıysa su aldıysa kesmiş olabilir başka işlem yapılırken kablolar zedelenmişse şase yapmışta olabilir aklıma gelen sorunlar bunlar ama büyük ihtimal far beyninden kaynaklanan sorun var akımı dengeleyemiyor ampulleri kesiyor iyi bir elektrik ustasına yada servise göstermekte fayda var ;)

Servis balastları değiştirdi diyor ampulleri bilmem . İşi zor megane II mercekli farın balast ve ampulleri çok pahalı .
Lagunanın daha pahalıdır .

çok saolun...

Geri