- Konuyu Başlatan
biraz geç oldu ama fotoları yeni geldi olmuşken hepsini zenon yapayım dedim sislerede yeni aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet hocam aynen söktüğümüzde geçen tarafın balansı resmen üstü çamurdan gözükmüyordu su aldı demekki....bunları monte ettik üstüne naylondan önlem aldım sıkıntı yok yani.....
Ampuller sonradan işlem gördüyse yada değiştiyse dandik ampul takıldıysa gelen akımdan yanmış olabilir ojinal ampulleriyse far beyninde sorun olabilir sigorta kutusunda xenon far sigortaları atmış olabilir hiç olmayacak iş ama olurya motoru yıkattıysa su aldıysa kesmiş olabilir başka işlem yapılırken kablolar zedelenmişse şase yapmışta olabilir aklıma gelen sorunlar bunlar ama büyük ihtimal far beyninden kaynaklanan sorun var akımı dengeleyemiyor ampulleri kesiyor iyi bir elektrik ustasına yada servise göstermekte fayda varBenim arkadaşta laguna 3 var ilk bir tanesi gitmiş sonra ikiside
sorunu nasıl çözecez bilgim yok
Ampuller sonradan işlem gördüyse yada değiştiyse dandik ampul takıldıysa gelen akımdan yanmış olabilir ojinal ampulleriyse far beyninde sorun olabilir sigorta kutusunda xenon far sigortaları atmış olabilir hiç olmayacak iş ama olurya motoru yıkattıysa su aldıysa kesmiş olabilir başka işlem yapılırken kablolar zedelenmişse şase yapmışta olabilir aklıma gelen sorunlar bunlar ama büyük ihtimal far beyninden kaynaklanan sorun var akımı dengeleyemiyor ampulleri kesiyor iyi bir elektrik ustasına yada servise göstermekte fayda var