Yazanımız Yok Abi Ne Yapalım heheHürmetler İstanbulNiyeyse aksiyonlarınız sadece klavyede kalıyor diyip kızıştırsammı ortalığı:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazanımız Yok Abi Ne Yapalım heheHürmetler İstanbulNiyeyse aksiyonlarınız sadece klavyede kalıyor diyip kızıştırsammı ortalığı:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Yazanımız Yok Abi Ne Yapalım hehe
Onada eyvallah:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Bekliyorum Yani
Bu ara başımda çok dert var selamete bir ereyim sıra listesinde epey İstanbul'lu var merak etme
Yok genel bir durum değil bu Antalya RFC Team'e özel bir durum diğerleri gayet sessiz sakin takılırlar tırsmayınız efenim:aytuğ
Hürmetler İstanbulNiyeyse aksiyonlarınız sadece klavyede kalıyor diyip kızıştırsammı ortalığı:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Ha aman öyle olsun tabii, sizin orada kışın soğuğu, derdi yok. trafik gıcır ne de olsa atraksiyon lazım, aman uslu dursun İstanbul Team
vııın , vııııın
Her Direksiyona Oturuşumuz Aksiyon Çiğdem Abla En Derin Düşüncelerin Başladığı Dakikalar O Anlar Ammma Velakin Kurallara Uyarım Şahsen Ara Ara Elfrenini Çekip Arabayı Yan Yan Kaydırsamda Ne Kendimi Nede Başkasını Tehlikeye Atmam
ara ara yan yan kaydırsam dahehe evin önünde rahat yer bulamayınca aslında bazen diyorum şu nette gördüklerim gibi deneyeyim çalışayım yine boş otoparkta sonra iş arama otur diyorum bir de çarparım falan kıhkıh