Şok Şok Şok!!!MATRAX-07 Kaçırıldı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ara başımda çok dert var selamete bir ereyim sıra listesinde epey İstanbul'lu var merak etme:cool:

Kolay Gelsin Önce Dertlerden Bir Kurtulun Sonra Hall olur O İşler :) Saygılar

Yok genel bir durum değil bu Antalya RFC Team'e özel bir durum diğerleri gayet sessiz sakin takılırlar tırsmayınız efenim:aytuğ

Ha aman öyle olsun tabii, sizin orada kışın soğuğu, derdi yok. trafik gıcır ne de olsa atraksiyon lazım, aman uslu dursun İstanbul Team:D

Hürmetler İstanbul:cool:Niyeyse aksiyonlarınız sadece klavyede kalıyor diyip kızıştırsammı ortalığı:aytuğ:aytuğ:aytuğ

vııın , vııııın :)

Ha aman öyle olsun tabii, sizin orada kışın soğuğu, derdi yok. trafik gıcır ne de olsa atraksiyon lazım, aman uslu dursun İstanbul Team:D

vııın , vııııın :)

Her Direksiyona Oturuşumuz Aksiyon Çiğdem Abla En Derin Düşüncelerin Başladığı Dakikalar O Anlar Ammma Velakin Kurallara Uyarım Şahsen Ara Ara Elfrenini Çekip Arabayı Yan Yan Kaydırsamda Ne Kendimi Nede Başkasını Tehlikeye Atmam :)

​Süper.hehe

Her Direksiyona Oturuşumuz Aksiyon Çiğdem Abla En Derin Düşüncelerin Başladığı Dakikalar O Anlar Ammma Velakin Kurallara Uyarım Şahsen Ara Ara Elfrenini Çekip Arabayı Yan Yan Kaydırsamda Ne Kendimi Nede Başkasını Tehlikeye Atmam :)

ara ara yan yan kaydırsam dahehe evin önünde rahat yer bulamayınca aslında bazen diyorum şu nette gördüklerim gibi deneyeyim çalışayım yine boş otoparkta sonra iş arama otur diyorum bir de çarparım falan kıhkıh

ara ara yan yan kaydırsam dahehe evin önünde rahat yer bulamayınca aslında bazen diyorum şu nette gördüklerim gibi deneyeyim çalışayım yine boş otoparkta sonra iş arama otur diyorum bir de çarparım falan kıhkıh

:D kısmet...

Geri