Soğutma Suyuna Motor Yağı Karışması Yardım rica ediyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özelden yazdım eğer üst kapak conta değişecekse aradan triggeri filanda çıkartın bence
:eyv

Teşekkür ederim üstat arabayı aldığımda değiştirdim triger v.s tüm kayışları, filtreleri hatta yağ bakımlarını v.s yaptırdım.

Özelden yazdım eğer üst kapak conta değişecekse aradan triggeri filanda çıkartın bence
:eyv

Teşekkür ederim üstat arabayı aldığımda değiştirdim triger v.s tüm kayışları, filtreleri hatta yağ bakımlarını v.s yaptırdım.

buji kontrolü için bujinin hangi tarafına bakmalıyım tornavide pense falan lazım olur mu? elimle çeksem gelir mi yada ?

ustaları gezmen gerek. öneri verende olmuş zaten. önce tamircilere git. ağırdan konuş yanlarında dur işciliklerine bak. internette araştır nasıl yapılır nasıl değiştirilir diye felan kafanın estiği hoşuna giden birine gidersin. bi tane video linki atayım 4 part zannederim. sonuna kadar izle zannederim senin motorla aynı. kendi kendine silincir conta sını değiştiriyor. açıklama yapıyor. tamircinin yanında birşeyleri bildiğini belli etki ayağını ona göre denk alsın :D
https://www.youtube.com/watch?v=zHwyNbKE-sI
geçmiş olsun

Geri