30 Tem 2012 #31 görkemefe Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2012 Mesajlar 220 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 hosgeldınız aramıza. plakanız gibi arabanızında maşallahı var kazasız belasız kullanın inşallah.. ufff yani qw
hosgeldınız aramıza. plakanız gibi arabanızında maşallahı var kazasız belasız kullanın inşallah.. ufff yani qw
31 Tem 2012 Konuyu Başlatan #32 34uf8641 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2012 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cReaSe' Alıntı: Önce Maşallah sonra hoşgeldiniz.Eğer uzun zamandır orada Birlas'ta iseniz ve Levent şubedeyseniz kesin tanışıyoruz.Bir ara çıkmıyordum oradan Genişletmek için tıkla ... Valla 3 sene oldu seyrantepe deyim
cReaSe' Alıntı: Önce Maşallah sonra hoşgeldiniz.Eğer uzun zamandır orada Birlas'ta iseniz ve Levent şubedeyseniz kesin tanışıyoruz.Bir ara çıkmıyordum oradan Genişletmek için tıkla ... Valla 3 sene oldu seyrantepe deyim
31 Tem 2012 Konuyu Başlatan #33 34uf8641 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2012 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 VuRaLLy' Alıntı: Araç Seyrantepede bulunuyormu acaba ? Aslantepenın tam karsısında Oto sanayı tarafında gördüm sanırım Genişletmek için tıkla ... Kardesim dogru yer aracim bahsettigin yer birlas motorsporlarin bahcesinde duruyor bende orda calisiyorum yolunuz duserse cayimi kahvemi icmeye buyurum tanisalim bende siz degerli arkadaslarla tanismak isterim )
VuRaLLy' Alıntı: Araç Seyrantepede bulunuyormu acaba ? Aslantepenın tam karsısında Oto sanayı tarafında gördüm sanırım Genişletmek için tıkla ... Kardesim dogru yer aracim bahsettigin yer birlas motorsporlarin bahcesinde duruyor bende orda calisiyorum yolunuz duserse cayimi kahvemi icmeye buyurum tanisalim bende siz degerli arkadaslarla tanismak isterim )