Slincer yardım

çok kolay 2 dkikanı almaz soküp takman ve inanılmaz ses farkı oluyo takınca ses %30 lara iniyo anacak kaliteli bi ekzoz alman lazım piyasada çou ekzoz u satılsın die uyduruk bi silencer verip satıyolar dikkat etmen gereken şey silencerin borusu ekzoz susturucusunun içine nekadr girdiği eger çok giriosa o silencer işe yarar demektir ;)

çok kolay 2 dkikanı almaz soküp takman ve inanılmaz ses farkı oluyo takınca ses %30 lara iniyo anacak kaliteli bi ekzoz alman lazım piyasada çou ekzoz u satılsın die uyduruk bi silencer verip satıyolar dikkat etmen gereken şey silencerin borusu ekzoz susturucusunun içine nekadr girdiği eger çok giriosa o silencer işe yarar demektir ;)
vaay çok pratik tam bana göre bi bilgi çok saol :D

fiyat farkı neden bu kadar fazla ya 2 katı:) bide slincerlı polis çevirirmi acaba :D

fiyat farkı neden bu kadar fazla ya 2 katı:) bide slincerlı polis çevirirmi acaba :D

otto gercekten kaliteli sesi mükemmeldir digerine göre daha profesyonel ama diger ekzoz da cok güzel sesveriyo silencer i işe yarıyo daha ekonomik çok pro deil ama işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum silencer takılı oldugunda polis cevirmez sanmıyorum söle düşün silencer yokken ses 10 sa silenceri takında 3 olucak ucuz olanın silencer i daha iyi ama sesi daha iyi keser çümkü ottonun sesi felakett ;);)

tamam anladım valla gece gece zaman ayırdın teşekkür ederim :)

ne demek rica ederim yardımcı olduysam sevindim :)

alabildinmi ne oldu ?

abi bugun 150 tlye otto nun buldum çok karasızım slcye sordum 130 tl cezası varmış slincerlı fln farketmiyomuş. ben slincerı takınca cezası olmaz diye düşündüm :)

Geri