SLC 2.0 16v VE RS & *USTA FK Kangoo 1.5 dci-Drag ve Roling

VE RS vs FK Kangoo Drag ve Roling 4000 devire kadar.

• Kullanılan toplam oy
    63
Usta gene ortalığı kıllandırmış ...Gene Kangoo yararına olan şeyler bunlar :D
Fakat şöyle söylemeliyim Clio Rs 4000 devirde en fazla vericeği güç 160-180 Tork 80-90 HP dir :D
Yani işin özü 4000 devire kadar RS -R9 RNİ broadwayden farkı yoktur diyebiliriz :D
Araba zaten VVT açık kaydırıcı özelliğinden dolayı 4500 den sonra fişekleme yapar :D
Tavsiyem 4500-5000 gibi devirlerde bu yarış yapılırsa daha bir zevkli olucağıdır

4000 devirde olmazzz :D o devirde rs bogulur kangoo uzar turbo faktörü

Ustanın Kangoo su 105 lik olsaydı rollde daha zevkli olurdu..:D
6 vites 3500 devir 170'e geliyor..:D

Usta gene ortalığı kıllandırmış ...Gene Kangoo yararına olan şeyler bunlar :D
Fakat şöyle söylemeliyim Clio Rs 4000 devirde en fazla vericeği güç 160-180 Tork 80-90 HP dir :D
Yani işin özü 4000 devire kadar RS -R9 RNİ broadwayden farkı yoktur diyebiliriz :D
Araba zaten VVT açık kaydırıcı özelliğinden dolayı 4500 den sonra fişekleme yapar :D
Tavsiyem 4500-5000 gibi devirlerde bu yarış yapılırsa daha bir zevkli olucağıdır

Oldu canım başka arzunuz hehe,dci zaten 4500 de ömrünü tamamlıyor kıllı SLC,gözün yemedi değilmi max 4000 devire kadar denemeyi...:D

Şu eski springim olaydı ozaman görürdün sen :D

arabaların devirleri örrtüşmüyor ki :) dengesiz kalıyor birinde kangoo gider digerinde rs uzar
Oldu canım başka arzunuz hehe,dci zaten 4500 de ömrünü tamamlıyor kıllı SLC,gözün yemedi değilmi max 4000 devire kadar denemeyi...:D

Tolga sana ödev:dci lerin tork ve HP özelliklerini araştırıp geleceksin...:D

Tamam kardeşim,senin aracından video çekimi yaparız ama dikkat ette SLC ye yapıştırma arka tampondan...:D

Tamam işte Selçuk Usta'yı 4000 devirde geçmenin yolunu bulduk :))))) lastik baglıyalım tamponlara iterim ben seni arkadan deviri geçmeden alırız bu yarışı :)) 1 ton zaten Clio rs hissetmez benim araç hehe

Önceki yarışta symbol ile yapılmıştı
4000 deviri geçmemek için zor tutmuştum kendimi
Nitekim 4000 deviri söz verdiğim gibi geçmemiştim ama araçlar kafa kafaya gitmişti :D
Kango paçavra eder ayır bacakları yapar direk :D

Geri