SLC 2.0 16v VE RS & *USTA FK Kangoo 1.5 dci-Drag ve Roling

VE RS vs FK Kangoo Drag ve Roling 4000 devire kadar.

• Kullanılan toplam oy
    63
Dün akşam eve giderken arabayı 2.viteste biraz yoklayayım dedim,2000 devirde koltuğa yapıştırıyor ve 4500 devire kadar aynı ivmelenmeyle hızlanmaya devam ediyor...:D
Can nasıl bir yazılım attıysa artık bazen altımdakinin kamyonet olduğunu unutuyorum...:D
Ne demek istediğimi anladın sanırım SLC,seni bekliyorum...:D

Mustafa abi sen bunu yazdıktan sonra selçuk abi daha gelmez bence konu kilitlensin :D hehehehe

1 er yancıyla beraber deneme yapalım diyorum Mustafa abi SLC den hayır yok gene ben gönlünü hoş edecem :D hehe

coupe kalsın yaa büsürü masraf ettin hehe

Bu arabayı satarsam eşim beni eve sokmaz yeter artık başım döndü bizde başkaları gibi aynı arabayı 2-3 sene kullanamayacakmıyız diyor ki haklı :D Merak etmeyin zlz 61 le aramız iyi Allah bozmasın.

Bu arabayı satarsam eşim beni eve sokmaz yeter artık başım döndü bizde başkaları gibi aynı arabayı 2-3 sene kullanamayacakmıyız diyor ki haklı :D Merak etmeyin zlz 61 le aramız iyi Allah bozmasın.

O zaman senle denemeyelim kardeşim,aranızın bozulmasını istemem...:D

hakli ben onu bir arabayi sabit tutarak cözdüm tavsiye ederim bir sabit araba dursun gerisi gelsin gitsin gikhan hehe

Mustafa abi memleket dönüşü harcayacam artık seni kısmet :D

Nerde kango görse saldırıyor bana haber mi verdiniz kangoculara :D

Geri