SlamMAGE MK3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34FT2791
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
okdur :D maiyetini de bildiğim iyi oldu, tek kaygım bendeki gündüz farlarının üstünde amerikan parklarının güzel durup durmayacağı saolasın yinede :D
Trafik memurları karışmıyor nice çevirmeden ,selam vererek geçtim , (istanbul şartlarında zaten amerikan parksız araba kalmadı ) .
Kaliteli ampul kullanırsanız sorun yapmaz , gerek sinyal konusunda gerek rengini açma konusunda. Maliyeti yaklaşık 25 tl

aracını çok begendım arkadsım allah kaza bela vermesın 1 ay önce falan istanbuldaydım otogara giderken senın arabanı tarfıkte gordum tanısmayı cok ıstemıstım rfc de nasıpmış=)

aracını çok begendım arkadsım allah kaza bela vermesın 1 ay önce falan istanbuldaydım otogara giderken senın arabanı tarfıkte gordum tanısmayı cok ıstemıstım rfc de nasıpmış=)

Ne kadar güzel , memnun oldum , trafikte biraz agresifimdir umarım bir sorun teşgil edicek hal ve tutumda bulunmamışımdır , bazen trafikcanavarı olmaktan korkuyorum ama sanırım sınırlarıda zorluyorum =( bir dahaki gelmenize inş .. Görüşelim

yok araba gayet kupon bi şekılde yuruyodu ben gordugumde =) allah kaza bela vermesın masallah dıyelım nazar degmesın arabana .. ins gelebilirsem o taraflara bi taka görüşmek çok isterım=)

ayna kapakları ve tavanı piano black kaplamayı öneririm =)

çok güzel araç! ama şu far içi jdm nedir bir bilgi verirsen bizde faydalanırız kardeş!

şu jdm uygulamasını bende merak ettim. yapılışı kolaymı nerelerde yapılıyor ?

farları çok beğendim güle güle kullanın...

​Maşallah,kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Geri