"SK Coupe "F7R" Kaporta & Boya İşlemleri"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuhammeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kadar boya'ya girdikten sonra tek sarı bilirim Sıvı Rs sport sarısı çoook yakışır. Böyle standart bir farkı olmaz. Kolay gelsin zor ve meşakatli bir yol ama sonuç bittimi herşeye değer. :)

bugün de işlerimize devam ettik :) durmak yok üstümü başımı değiştirip zımpara makinesini elime aldım giriştim işe :)

ufak tefek ezikelerini belirleyip spiralle işaretledik ve komple zımparaya geçtik.

döşemelerimiz ne halde bi göz attım. kapı içlerini koltuk döşemesine uygun olarak kadife kaplatıyorum
koltukların yanlarındaki yıpranan yerler deri olacak...

spirallediğimiz yerlere astar geçip hataları daha da görünür hale getirdik...

yarın düzelmesi gereken iki yer düzelecek ve komple macun banyosuna girecez :) hayırlısı artık...

bekliyoruz merakla;)

Bu kadar boya'ya girdikten sonra tek sarı bilirim Sıvı Rs sport sarısı çoook yakışır. Böyle standart bir farkı olmaz. Kolay gelsin zor ve meşakatli bir yol ama sonuç bittimi herşeye değer. :)

benim için renk değiştirmek de problem değil mavi kırmızı beyaz veya sıvı sarı farketmiyo hepsinde uygulayacağım işlem aynı
ruhsat da sorun değil boyadan sonra zaten muaynem var :)
ama şöyle bi sıkıntı var ben bu arabanın bu rengini seviyorum :) başka bi renk almış olsam da bu şekil kaportaya sokmuş olsam kesinlikle değişirdim rengi ona eminim :)
ama bu kadar detaylı söktüm diye de sırf önümde fırsatım da var diye istemediğim bişeyi yapmak istemiyorum :)

Azı bitmiş çoğu kalmış :D

kolay gelsin.. çok emek harcanacak ama sonunda mükemmel olcacak :)

teşekkürler :) emeklerimize değer inşallah :)

vayy vay vay hadı kolay gelsın kanka beklıyoruz sabırla :)

Geri