Ya arkadaşlar benim dişime 5 tane dolgu olunması gerekiyor ama ben korkuyrum ya bu diş olayından insanın canı çok acıyormu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla olmazsakta daha çok acı cekcez gibi sanırm olmak en iyisi teşekkür ederim yorumun içinDişi kazıyor dolgu yaparken diş hekimi, o anda sinirlere o kazıdığı alet gelirse gayette acıyor yani az çekmedim ben doktorun elini ıssırmışlığım var bi kaç kere :aytuğ Ama erkek adama bişey olmaz mantığıyla dayanmak lazım refleks olarak ıssırmıştım ben adamın elini Bide ne kadar iğne yapsalarda hissettim yani acıyı en sonda bi vida gibi bişey soktu dişime onu çevirdi çevirdi sinire denk geldi bi asıldı sinir çıktı beyaz bişey böyle iplik gibi ondan sonra rahat etmiştim
Haklısın abi ya baktırmak en iyisiBöyle bir anlatmışsınız ki, 3 implant, 20 diş yaptıran biri olarak ben bile korktum dişçiye gitmekten..
Hiç korkma çok modern artık diş hekimliği, morfini bile yapmadan önce iğne yapılan yeri bile uyuşturuyorlar.. Yol yakınken baktır sonra ileri yaşlarda çok daha masraflı işlemlere gebe kalır, binlerce lira ödeyebilirsin.
Fazla geldi banada ama çok küçük leke var hemen yepalımki ilerde buyumesin dedi doktor yoksa 2 tane diyor
Hele o koku yokmu o kokuuu ıyyyyyy aynı saç yanığı kokusu gibi insanın midesini alt üst ediyor
2 sene önce sadece arka bir dişimi dolgu yaptırdım herhangi bir sıkıntı yaşamadım KOKUU HARİÇÇ HEHE
Bu arada yaşınız kaç 5 diş biraz fazla değilmi dolgu için ??
Ya arkadaşlar benim dişime 5 tane dolgu olunması gerekiyor ama ben korkuyrum ya bu diş olayından insanın canı çok acıyormu
Dişi kazıyor dolgu yaparken diş hekimi, o anda sinirlere o kazıdığı alet gelirse gayette acıyor yani az çekmedim ben doktorun elini ıssırmışlığım var bi kaç kere :aytuğ Ama erkek adama bişey olmaz mantığıyla dayanmak lazım refleks olarak ıssırmıştım ben adamın elini Bide ne kadar iğne yapsalarda hissettim yani acıyı en sonda bi vida gibi bişey soktu dişime onu çevirdi çevirdi sinire denk geldi bi asıldı sinir çıktı beyaz bişey böyle iplik gibi ondan sonra rahat etmiştim