20 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #11 memo_16 Bilgi Girilmemiş araç satılmamış kazasız değişeni yok sadece boya var ve km orjinal 107 binde araç sahibi ile konuştum az önce
araç satılmamış kazasız değişeni yok sadece boya var ve km orjinal 107 binde araç sahibi ile konuştum az önce
20 Ağu 2013 #12 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Hemen kaporayı gönder memo_16' Alıntı: araç satılmamış kazasız değişeni yok sadece boya var ve km orjinal 107 binde araç sahibi ile konuştum az önce Genişletmek için tıkla ...
Hemen kaporayı gönder memo_16' Alıntı: araç satılmamış kazasız değişeni yok sadece boya var ve km orjinal 107 binde araç sahibi ile konuştum az önce Genişletmek için tıkla ...
20 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #13 memo_16 Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: Hemen kaporayı gönder Genişletmek için tıkla ... önce evdekileri bi darlayalım olursa tamamdır zaten
KuBiiLaY' Alıntı: Hemen kaporayı gönder Genişletmek için tıkla ... önce evdekileri bi darlayalım olursa tamamdır zaten
20 Ağu 2013 #15 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Eğer baktın evdekiler kaporayı vermedi hesap num gönder 200 kağıt havale ediyim memo_16' Alıntı: önce evdekileri bi darlayalım olursa tamamdır zaten Genişletmek için tıkla ...
Eğer baktın evdekiler kaporayı vermedi hesap num gönder 200 kağıt havale ediyim memo_16' Alıntı: önce evdekileri bi darlayalım olursa tamamdır zaten Genişletmek için tıkla ...
20 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #16 memo_16 Bilgi Girilmemiş KuBiiLaY' Alıntı: Eğer baktın evdekiler kaporayı vermedi hesap num gönder 200 kağıt havale ediyim Genişletmek için tıkla ... eyv abim saolasın ama kaporayı vermezlerse arabanın parasınıda vermezler gerçi ben kredi düşünüyom ama bilmiyom yav bakalım
KuBiiLaY' Alıntı: Eğer baktın evdekiler kaporayı vermedi hesap num gönder 200 kağıt havale ediyim Genişletmek için tıkla ... eyv abim saolasın ama kaporayı vermezlerse arabanın parasınıda vermezler gerçi ben kredi düşünüyom ama bilmiyom yav bakalım
20 Ağu 2013 #17 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Araç fena değil boyası yeni yapılmış belli emniyet kemerleri hep astar olmuş halen lekeler içinde. Renk güzel tam öğrenci arabası Yalnız aracı bilmeyen biri görse bu araçta gösterge yok nasıl bir araç bu der hehe
Araç fena değil boyası yeni yapılmış belli emniyet kemerleri hep astar olmuş halen lekeler içinde. Renk güzel tam öğrenci arabası Yalnız aracı bilmeyen biri görse bu araçta gösterge yok nasıl bir araç bu der hehe