Fiyat gerçekten çok iyi işçilik nasıl birde onu görmek lazım ben Samsun'a her geldiğimde Osman abinin orda bi parlatırım oyuncağımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
patapat osmana gidiyorsan orada bir tane beyaz focus vardi.. onun sahibi acmis galiba burayi....Fiyat gerçekten çok iyi işçilik nasıl birde onu görmek lazım ben Samsun'a her geldiğimde Osman abinin orda bi parlatırım oyuncağımı
maks. 10 km.. mayisa kadar gidecekseniz samsuna kacirmayin derimEvet patapat Osman, adrese baktım zaten yakın oralara olabilir
bu hafta sonu samsun damısın abi? bi gitsek mi acabasamsunda piyasaya cok hizli girdi bunlar.. daha araba yikatmaya firsatim olmadi arkadaslara ama modifie sever bir sahibi oldugu kesin tum modigiyeli arabalar buraya yikatiyor samsunda takip ettigim kadariyle chip tunnig felan yapiyorlar.. sitesinde kullandigi marka Meguars yaziyor..
ve ilanda boyle bir yazi var
Dünyaca ünlü Meguars ürünleriyle yapılacak olan bakımlarla aracınızı kış mevsiminin çetin koşullarına karşı yolda kalmadan ve bozulmadan çalışacak, size de güvenle bu keyfi yaşamak kalacak.
dogru mu yanlis mi aracin basinda bekliyerek gorucez
link :Samsun Garage'da Araçlarınızın İhtiyacı Olan Tüm Bakımlar!
3 ay sonra samsundayımbu hafta sonu samsun damısın abi? bi gitsek mi acaba
ok burasını daha önce duymuştumda hiç girmek nasıp olmadı hafta sonu annemin eğitimi var . belki bi ara uğrarım3 ay sonra samsundayım
bence yagmur yagmazsa gıt yıkat...ok burasını daha önce duymuştumda hiç girmek nasıp olmadı hafta sonu annemin eğitimi var . belki bi ara uğrarım
bence yagmur yagmazsa gıt yıkat...
dene bakalım... nasıl yapacaklar...aynen yağmur yağarsada içi temizletmeyi düşünüyorum düzgün çeken süpürge yok shell in süpergesi felanda cırt.