Sizce kadjar hangi renk olmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadjar hangi renk olmalı

• Kullanılan toplam oy
    174
Sedef beyaz.Çünkü araç içi siyah olduğu için kontrast olmalı ve beyaz daha büyük heybetli duruyor.

arka ve ön led farlar....

r8E8qV.webp

LgQgJa.webp

Çok güzel çalışma eline sağlık neredeyse tüm renkler var :)

Titanyum gri çok hoş.

Son resimdeki Ledleri gösterdiğin resimdeki renk Capucino Kahve mi ? Kum Beji mi ? bu renk te güzel :eyv Renault boya işinde iyi ilerleme kaydetti.

Elimdekı resımlerı atayım dedım belkı showroom resımlerı daha etkılı olur :)

2NjNLL.webp8282qA.webp

m7E7OY.webp

j1B109.webp

B686JV.webp

VXEXZy.webp

:eyv Titanyum gri veya Kahve diyorum :)

Ekli dosyalar

• 2NjNLL.webp
    2NjNLL.webp
    161.4 KB · Görüntüleme: 1
Cosmo mavi diyorum :)

Benim seçimim kırmızı olurdu. Clio, Captur ve Kadjar 'ın benzer tasarım çizgilerini kendine has bu kırmızı rengin gösterdiğini düşünüyorum. Mais 'de araç teslim kısmında da kırmızıyı görünce Kadjar 'ı daha da çok sevdim. Ancak kırmızıyı herkes sevmez, onun dışında titanium gri ve siyahın çok yakıştığını düşünüyorum. Oylamada mavi önde gibi ama maviyi çok sevmeme rağmen bu maviyi bu araca yakıştırmadım. Sonuçta zevkler kişiseldir, içinizden geleni alın:eyv

Çok güzel çalışma eline sağlık neredeyse tüm renkler var :)

Titanyum gri çok hoş.

Son resimdeki Ledleri gösterdiğin resimdeki renk Capucino Kahve mi ? Kum Beji mi ? bu renk te güzel :eyv Renault boya işinde iyi ilerleme kaydetti.
Merhaba cap kahve

Bu arada bende Sedef beyaz için anlaştım bugün [emoji4]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirli olsun. Teslim tarihi soyledilermi

Sent from my iPhone using Tapatalk
En gec pazartesi istanbulda tek araç Sedef beyaz 19 jant panorama fiyat 90.000 zor anlaştık bazı bayiler 98.000 kapı aciyorlar umarım qq almadığımiz için pişman olmayiz[emoji4]

En gec pazartesi istanbulda tek araç Sedef beyaz 19 jant panorama fiyat 90.000 zor anlaştık bazı bayiler 98.000 kapı aciyorlar umarım qq almadığımiz için pişman olmayiz[emoji4]

Hayirli olsun tekrardan pişman olmazsiniz ben keyifle kullanıyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk