Sizce kadjar hangi renk olmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadjar hangi renk olmalı

• Kullanılan toplam oy
    174
Konuya anket ekledim, ileride Kadjar almak isteyenler için faydalı olabilir...
Ben Cosmo Mavi diyorum...:eyv

Kahve

Siyah

Araclar dün gümrüğe geldi, Temmuz sonu ıslemleri bıtecekmiş Ağustos ılk haftası teslım

sız nereden ve ne aldınız acaba.

Ankara'dayım ve ben de Temmuz başı sipariş vermiştim, bana söyledikleri, sipariş verdiğim aracın, faturasını 29 Temmuz gibi kesmek zorunda oldukları bir araç olduğu, ama bize teslim edilmesinin Ağustos'un ilk haftasını bulacağı idi. Dün akşam konuştum satıcıyla %99 Ağustos ilk hafta gözüküyor diyor ancak sanki daha yola çıkmamış gibi anlatıyor (hatta üretim süreci devam ediyor gibi anlatıyor). 1 hafta yolda geçeceğini ifade ediyor. Oysa siz gümrüğe girmiş araçlardan söz ediyorsunuz?

Hatipoglu bey hangi bayi acaba ankaradaki

Ankara'dayım ve ben de Temmuz başı sipariş vermiştim, bana söyledikleri, sipariş verdiğim aracın, faturasını 29 Temmuz gibi kesmek zorunda oldukları bir araç olduğu, ama bize teslim edilmesinin Ağustos'un ilk haftasını bulacağı idi. Dün akşam konuştum satıcıyla %99 Ağustos ilk hafta gözüküyor diyor ancak sanki daha yola çıkmamış gibi anlatıyor (hatta üretim süreci devam ediyor gibi anlatıyor). 1 hafta yolda geçeceğini ifade ediyor. Oysa siz gümrüğe girmiş araçlardan söz ediyorsunuz?

Temmuz sonu gümrüğe girecek olan araçlar ağustosun 10'u gibi teslim edilecekmiş. bana verilen bilgi de bu şekilde.

Renk olarak patin gri ile cosmo mavi mavi arasında seçim yapacak olsam maviyi tercih ederim.

Ama ilk tercihim kahverengi.

teşekkür ederiz,

görünen o ki cosmo mavi önde :)

Mavi candır :eyv