Sizce Hangi WOOFER ? Anket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangi Woofer Markası

• Sony xs-gtx121l 1000 watt 120 TL

Oy: 2 6.3%
  • 2013 JBL GTO-1014 1400W 160 tl

Oy: 16 50.0%
  • 1400 watt pioneer 309d4 132 TL

Oy: 8 25.0%
  • Kicker comp 12 150 TL

Oy: 4 12.5%
  • Cadence 30 cm 123 TL

Oy: 2 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
ben 4 yıldır kicker kullanıyorum ve memnunum
bende olanlar pioneer 6250 ana ünite
kicker cvr 15 sub
kicker ds serisi 2 takım comp.
kicker ds serisi 1 takım oval
sound magus h500 amfi
gayette memnunum şuana kadar hiç bir arıza cıkarmadılar.
cidden tavsiye ederim

bagajımda yer kaplamasın ama kaliteli ses versin diyorsan Alpine SBG 844 öneririm. Onur abi, Murat ve ben bunu kullanıyoruz.

20 cm
400 watt peak
120 watt rms
B01sbg-844braglrgb-award.jpg

Son düzenleme:
Bu arada watt lara bakmayın o gücü vermesi imkansız . Konser sistemleri bile o gücü veremiyo .

bagajımda yer kaplamasın ama kaliteli ses versin diyorsan Alpine SBG 844 öneririm. Onur abi, Murat ve ben bunu kullanıyoruz.

20 cm
400 watt peak
120 watt rms
B01sbg-844braglrgb-award.jpg

Yer sorunu yok yav arabada bagaj geniş :)
Tek sorun para ucuz olsun iyi olsun :) :)

Alacağın bir yer varsa dene derim bass ları . Ben alırken yaklaşık 10 tane bass denedim ve kicker c12 aldım. Marka ya göre bass vuruşu ve tonu değişiyor kicker ın tonu daha tok olduğu için ben onu almıştım , kulak farkı da var tabi sen jbl in yada x markanın tonunu da beğene bilirsin. Bence dinleyerek al bass ı sonuçta sen dinleyeceksin ,fuar lara katılıp desibel yarışmalarına da girmeyeceksin . Arabayı sattıktan sonra evdeki ses sistemine bağladım ben bass ı hala daha kullanıyorum .

Alacağın bir yer varsa dene derim bass ları . Ben alırken yaklaşık 10 tane bass denedim ve kicker c12 aldım. Marka ya göre bass vuruşu ve tonu değişiyor kicker ın tonu daha tok olduğu için ben onu almıştım , kulak farkı da var tabi sen jbl in yada x markanın tonunu da beğene bilirsin. Bence dinleyerek al bass ı sonuçta sen dinleyeceksin ,fuar lara katılıp desibel yarışmalarına da girmeyeceksin . Arabayı sattıktan sonra evdeki ses sistemine bağladım ben bass ı hala daha kullanıyorum .

Deneyebileceğim bi yerden alamayacağım maalesef çorum'daki elektronikçiler internette 150 lira olana 250 tl para istiyolar..
İnternetten getittireceğim.. Kicker c12 kaç watt oluyor ?

benim arkadaşımda cadence 30 cm var yarın tesisatı çıkarttıracak woferini ben istedim kendi aracıma taktıracam bence dinlediğim kadarıyla iyidi

benim arkadaşımda cadence 30 cm var yarın tesisatı çıkarttıracak woferini ben istedim kendi aracıma taktıracam bence dinlediğim kadarıyla iyidi

Wooferların aslında hepsi ama dayanıklık konusunda ses bozma konusunda hangisi kaliteli o önemli olan herhalde..
Araştırmalarıma göre öyle :)
jbl kullanan jbl e iyi diyor
ben pioneer kullandım oda iyiydi..
kicker ada iyi diyolar
cadence yede iyi diyolar.. :)

Ama dayanıklılık yönünden hangisi iyidir bilemiyorum.. :)

​Ben kicker dedim ama karar senin kardeşim.:eyv

Wooferların aslında hepsi ama dayanıklık konusunda ses bozma konusunda hangisi kaliteli o önemli olan herhalde..
Araştırmalarıma göre öyle :)
jbl kullanan jbl e iyi diyor
ben pioneer kullandım oda iyiydi..
kicker ada iyi diyolar
cadence yede iyi diyolar.. :)

Ama dayanıklılık yönünden hangisi iyidir bilemiyorum.. :)

yarın taktırıyorum cadenceyi isterseniz video veya fotoğref koyabilirim.Benim inanılmaz hoşuma gidiyordu orta kısmı sert plastik esneyen kısımlarıda bayağı kalın.

Geri