Sizce? Bu Paraya Hangi Aracı Almalıyım??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    sizce
3 ay önce erzıncanda satıldı 9500 e aracın sadece on camı catlaktı ben orda asker oldugum halde servıse gosterdım aracı servısın dedıgı sakın kacırma al bunu dedı ama ben f7r dusurdum ıyı fıyata onu aldım ayrı mesele ama bana gore o paralara alınır yanı arastırmak lazım

yaklasık bir aydan beri arastırma içindeyim sanırım bu birazda sans meselesi.megane coupe-clio cıvıc beğendiğim modeller aslında ama yaslarından dolayı insanı korkutuyor özellikle cıvıcler 93-94 model ne kadar temiz ve masrafsız olur düşündürücü bi durum tabiki.

3 ay önce erzıncanda satıldı 9500 e aracın sadece on camı catlaktı ben orda asker oldugum halde servıse gosterdım aracı servısın dedıgı sakın kacırma al bunu dedı ama ben f7r dusurdum ıyı fıyata onu aldım ayrı mesele ama bana gore o paralara alınır yanı arastırmak lazım

Bahsettigin arac k4m motorlumu eminmisin ? 1.6e 8v olmasin o!? O fiyata 1.4i broadway satiyorlar

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

valla dedıgınn dogru olabılır belkıde 8v dır :D

Hakkınızda Hayırlısı Olsun..

8v de otomatik yok. Honda derim bende. Otomatigin piridir.

bence otomatikten vazgeçin, manuel bir aracın daha yeni modelini alabilirsiniz sanırım:D vites olayını gözünüzde büyütmeyin, en fazla 1-2hafta zorlanırsınız sonra zaten otomatikleşiyor, hem de bayanları yerden yere vururlar, otomatik al derler, iyi ki almamışım, hem daha ucuza aldım aracı hem de yakıtı daha az :D

Geri