- Konuyu Başlatan
aldığım adam arabayı benzinli araba gibi devirsiz kullanıyordu. vites değiştirdiğinde ise arabayı kerkindiriyordu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devirli kullanarak sorunu çözüdünüz müaldığım adam arabayı benzinli araba gibi devirsiz kullanıyordu. vites değiştirdiğinde ise arabayı kerkindiriyordu...
yaklaşık 1 ay önce 2011 fluence extreme aldım 105 hplik ankara'dan. aldığım adam hiç binmemiş doğru düzgün. mersine gelirken 120-130 arası hızla geldim arka tampon siyah duman olmuştu. depoyu bitirip enjektör temizleyici döküp depoyu fulledim. duman devam ediyor. bugün carbon clean yaptım. biraz pırpır çalıştı ama şu an düzgün çalışıyor. servis dumana normal diyor. tamam normal ama tampon simsiyah duman oluyor. sizde de oluyor mu normal mi yani? eksoz çıkışını ortadan yere eğdirecem bari yere püskürtsün. usta arkadaşım var o da normal diyor dumana.
aldığım adam arabayı benzinli araba gibi devirsiz kullanıyordu. vites değiştirdiğinde ise arabayı kerkindiriyordu...
dün otobanda 180-190'la giderken ekranda stop ışığı yandı ve kenara çekip stop ettim. tekrar çalıştırınca ışık sönmüştü. öğleden sonra gürsoy'a gidip bilgisayara bağlattım ve enjektör arızası olabilir ama hangisi olduğu belli değil dediler. arıza kodunu sildiler. tekrar ışık yakarsa aynı km hızda yine getir pc'ye bağlayalım daha detaylı inceleyelim dediler. eğer öyle bi arıza varsa km düşük olduğundan garanti kapsamaz mı?
direksiyonun sol tarafında soyulma vardı. söyledim ve simidi değiştirecekler ücretsiz. bu benim için sevindirici bir haber oldu...