Güle Güle Kullan Aykut Abi Çok Dışarı Çıkmadı Değilmi Sınırda Yani Tam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende beğenmedim pek abi parlak olsa daha iyi olurdu sanki...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Güle Güle Kullan Aykut Abi Çok Dışarı Çıkmadı Değilmi Sınırda Yani Tam
Arkadaslara katiliyorum abi :-(
HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
Çıkık olması gerek biraz yoksa çıkarırken zorlanır insan. Murat resimlerini koymuştum, bakabildin mi?
Aykut Abi Sıkma Canını Sakın Gayet İyi Sadece Eğerki Çok Fazla Çıktığını Düşünüyosan Demir Testeresi İle En Küçük Olanlarından Tabi Uçlarından 1er Cm Kendin Kesersin Daha Oturaklı Olur Biraz Daha İçeride Olur Orjinalinden Fark Kalmaz Abi Dediğim Gibi Tabiki Eğer Çok Fazla Çıkıksa Abi
Çıkık olması gerek biraz yoksa çıkarırken zorlanır insan. Murat resimlerini koymuştum, bakabildin mi?
Aykut Abi Sıkma Canını Sakın Gayet İyi Sadece Eğerki Çok Fazla Çıktığını Düşünüyosan Demir Testeresi İle En Küçük Olanlarından Tabi Uçlarından 1er Cm Kendin Kesersin Daha Oturaklı Olur Biraz Daha İçeride Olur Orjinalinden Fark Kalmaz Abi Dediğim Gibi Tabiki Eğer Çok Fazla Çıkıksa Abi
Biraz çıkık ama dediğin gibi inceden bir kesme işlemi ile bu sorun çözülür. Tam oturduğunda çıkartmada sıkıntı olur mu? bunu hesaplamak lazım..
Çıkartma Sorun Olmaz Abi 2 Tane İnce Düz Tornovida İle Çıkartılabilir.Lastikçilerde Bunların Aletleri Var Zaten Bazılarıda Cımbız Gibi Birşeyle Çıkarıyor