Sıvı Sarı CLİO RS III / Bulgaristandan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 ayda bir giriş çıkış değil o olay öyle olsa şuan çevremdeki bütün arkadaşlarım ( hepsi göçmen ) BMW den aşa arabaya binmezlerdi. araba kimin üstüneyse (hem bg hem tr vatandaşı olmak lazım ) 6 ay süreyle tr de kullanabilir. 6 aydan sonra bi 6 ayda aracın sahibiyle birlkte bulgaristanda kalması gerekiyo. yani 3 ayda bi gir çık la olmuyo ve şimdi daha zorlaştırdılar diye biliyorum eskiden 6 ayda 1 aracı bulgaristanda eşine veya oğluna devredip tekrar getirebiliyodu artık oda kalktı haberiniz olsun.
aynen bende böle biliyorum... yoksa bende çoktan gürcistana geçicem :)

Öğrendiğim kadarıyla Bulgaristanda oturma izni ve kartı olan arkadasım aracı satın alıp getırıp burada iki yıl kullanabılıyo sonra bulgarıstana goturup ıkı yılda orada kalması lazım.. yada orada satıp yenı araba alıp tekrar 2 yıl Turkıyede kullanabılıyomus :) araştırmalarım devam edıyo

Vural ve bu aracı düşünüyorum asfaltların tozunu attıracak diyorum.

Vural ve bu aracı düşünüyorum asfaltların tozunu attıracak diyorum.

Megane 3 rs arıyorum Ersin abide yomuş Bulgaristanda Birtane buldum kartopu gibi ama fiyatı yazmıyor :D Bulsam co Pilot olarak yan koltugumdasın :D

süper araç

yurt dışından araba getirip binmek kolay değil ,benden söylemesi boşuna uğraşma vural :D

yurt dışından araba getirip binmek kolay değil ,benden söylemesi boşuna uğraşma vural :D

kır abi hevesimi kır :D

Geri