Sis farında VALEO mu? Ayfar mı? Hangisini tavsiye edersiniz ve fiyatları ne kadardır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valeo ayfara göre çok daha kaliteli imkanın varsa valeo al derim..
İmkan yoksa Kadir'in dediği gibi halledebilirsin..:eyv

Ayfar alma da ne alırsan al tecrübeyle sabittir :) Depo marka ürünlere bak kalitelidir.

Ayfar alma da ne alırsan al tecrübeyle sabittir :) Depo marka ürünlere bak kalitelidir.

Abi DEPO markayı duymadım i hiç sis farı almaya gittigimde onuda sorarım valeo ya yakınsa kalite olarak oda olabilir.

Laguna lipde takıcamda ANKARA'DA bulamadım.İstanbulda varsa kesiksiz delikli model bana gönderirmisin abi parayı ben sana gönderirim ?

Son düzenleme:
Kadir abi OSTİM'de bi yere sorduğum abi bana VALEO sis farına 50'ye 75'e 100'e var dedi.

Bu fiyatlar , çift fiyatları ise .
50 TL olan Ayfardır
75 TL olan DEPO veya TYC
150 TL olan da VALEO

Bende isterim Valeo almanı , forumda daha önce Sen dahil 5 kişi konu açtı sis lambası ile ilgili , Tayfun Abi ( Typoon ) , Evren Abi ( Cehennemli ) , İhsan Abi ( URAGAN ) , Ben ve Sen .

Tayfun Abi de Ayfar vardı , valeo aldı .
İhsan Abide Ayfar Vardı , DEPO yada TYC almıştı .
Evren Abi almadı şimdilik .
Ben Ayfar Aldım .

Ayfar aldığıma hiç pişman olmadım . Zaten benim aldığım günlerde param yoktu , yetmiyordu Ayfardan yukarısına param .
1 sene sonrada sattık gitti Renault 19 u . Artık akıllandım , arabaya bir şey yapmıyorum . Zaten 2 sene binip satıyoruz .

Senin geçtiğin yollardan bende geçtim :D

http://www.renaultfanclub.com/renault-19-kulubu/13614-renault-19-sis-lambasi-fiyati-nedir.html

Bu fiyatlar , çift fiyatları ise .
50 TL olan Ayfardır
75 TL olan DEPO veya TYC
150 TL olan da VALEO

Bende isterim Valeo almanı , forumda daha önce Sen dahil 5 kişi konu açtı sis lambası ile ilgili , Tayfun Abi ( Typoon ) , Evren Abi ( Cehennemli ) , İhsan Abi ( URAGAN ) , Ben ve Sen .

Tayfun Abi de Ayfar vardı , valeo aldı .
İhsan Abide Ayfar Vardı , DEPO yada TYC almıştı .
Evren Abi almadı şimdilik .
Ben Ayfar Aldım .

Ayfar aldığıma hiç pişman olmadım . Zaten benim aldığım günlerde param yoktu , yetmiyordu Ayfardan yukarısına param .
1 sene sonrada sattık gitti Renault 19 u . Artık akıllandım , arabaya bir şey yapmıyorum . Zaten 2 sene binip satıyoruz .

Senin geçtiğin yollardan bende geçtim :D

http://www.renaultfanclub.com/renault-19-kulubu/13614-renault-19-sis-lambasi-fiyati-nedir.html

Satan abi bana valeo dedi ama neyse boşver.

Bi düğmeye 25 Tl verilirmi Arka sis farına bağlarım daha iyi. :D

Arkadaşım Valeo Renaultun kullandığı resmi markadır. Diğerleri ise yan sanayidir. Maddi açıdan sıkıntı yoksa orjinal al.

Arka sislere bağlama bence, ben şahsen durduk yere önümde yakmış bir araç görürsem küfürü basıyorum direk.Sis farlarının trafikte bi zararı yok ama sis lambası göz alıyor cidden

ben nadiren açıyorum mesala sis lambasını cidden çok gözü alıyor, megane1 ile R19 ların aynı seviyede neredeyse arkadan dayım uyarmıştı beni gözümü alıyor diye :eyv bencede bağlatma:eyv

ben nadiren açıyorum mesala sis lambasını cidden çok gözü alıyor, megane1 ile R19 ların aynı seviyede neredeyse arkadan dayım uyarmıştı beni gözümü alıyor diye :eyv bencede bağlatma:eyv

Kardeşim ama bi düğme 25 TL ise vermem o parayı bağlatırım gider ama bişey daha var arka sislere pat pat takıcam.

Geri