- Konuyu Başlatan
valeomu hocam onlar?
Maslakta Renault yedek Parça Satan bir Arkadaşımdan almıştım Sanırım "Ayfar" Galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valeomu hocam onlar?
s.a . abi benm ihtiyacım war pampa tamponu bulamadığım için pançla kesip kendimiz taktık sigorta ve röle koymadığım için geçen yandı sisler röleyle sigortayı şimdi aldım açıkcası sakıncalı olucağından haberim yoktu geçenki buluşmada sedat abi gördü çalışmıyo eğer uygun görürseniz ben talibim .
s.a . abi benm ihtiyacım war pampa tamponu bulamadığım için pançla kesip kendimiz taktık sigorta ve röle koymadığım için geçen yandı sisler röleyle sigortayı şimdi aldım açıkcası sakıncalı olucağından haberim yoktu geçenki buluşmada sedat abi gördü çalışmıyo eğer uygun görürseniz ben talibim .
tesisatta sıkıntı yok abi sisler gitti ampulleri kesti anahtardada syahlaşma koku war yanma aşamasındaymış bluşma öncesi aracı yıkarken fark ettim direk aküden çektiğim + yı iptal ettim hemenkuşlar haber vermiş hemen sana
bizde birinin işine yarasın istiyoruz. sadece anlamadığım, sislerini rölesiz çalıştırdığın için çektiğin tesisat mı yandı, sis farlarının kendisi mi yandı?
tesisatta sıkıntı yok abi sisler gitti ampulleri kesti anahtardada syahlaşma koku war yanma aşamasındaymış bluşma öncesi aracı yıkarken fark ettim direk aküden çektiğim + yı iptal ettim hemen