Sis Farı Hediye :)

s.a . abi benm ihtiyacım war pampa tamponu bulamadığım için pançla kesip kendimiz taktık sigorta ve röle koymadığım için geçen yandı sisler röleyle sigortayı şimdi aldım açıkcası sakıncalı olucağından haberim yoktu geçenki buluşmada sedat abi gördü çalışmıyo eğer uygun görürseniz ben talibim .

s.a . abi benm ihtiyacım war pampa tamponu bulamadığım için pançla kesip kendimiz taktık sigorta ve röle koymadığım için geçen yandı sisler röleyle sigortayı şimdi aldım açıkcası sakıncalı olucağından haberim yoktu geçenki buluşmada sedat abi gördü çalışmıyo eğer uygun görürseniz ben talibim .

Mehmet Kardeşim Kime Hediye Edileceğine Tamamiyle Usta Ve Semih karar Verecek
Bana Kargo Yapması kalacak Yada Bana Yakın İstanbuldan biriyse eldem teslim edeceğim :)

anladım abi nasıl uygun görülürse artık hayırlısı :)

Çok Güzel Bir Hediye :eyv

Alan kim olursa onun adına şimdiden teşekkürler. Tebrik ederim.

kuşlar haber vermiş hemen sana :)
bizde birinin işine yarasın istiyoruz. sadece anlamadığım, sislerini rölesiz çalıştırdığın için çektiğin tesisat mı yandı, sis farlarının kendisi mi yandı?

kuşlar haber vermiş hemen sana :)
bizde birinin işine yarasın istiyoruz. sadece anlamadığım, sislerini rölesiz çalıştırdığın için çektiğin tesisat mı yandı, sis farlarının kendisi mi yandı?
tesisatta sıkıntı yok abi sisler gitti ampulleri kesti anahtardada syahlaşma koku war yanma aşamasındaymış bluşma öncesi aracı yıkarken fark ettim direk aküden çektiğim + yı iptal ettim hemen :(

Guzel Jest Helal Olsun Aile Dayanismasina Ornek Tebrikler

tesisatta sıkıntı yok abi sisler gitti ampulleri kesti anahtardada syahlaşma koku war yanma aşamasındaymış bluşma öncesi aracı yıkarken fark ettim direk aküden çektiğim + yı iptal ettim hemen :(

Anladım kardeşim. Madem ihtiyacın var, bizim için uygundur.

Salih'e (speedygonzales) adresini pm olarak gönderirsen, O'da mümkün olan en kısa zamanda sana farları gönderir.

Haydi hayırlı olsun :) Farların konusunu bekliyoruz artık :D

Geri