geliyom bi sn..10 dk ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lastik de yapamazlar zaten fabrikasından faturasıyla alınıyor ama takma karşılığında da fiş fatura kesmiyorlar. fatura isteyene de +%18 diyorlar. bireysel kullanıcı da yanaşmıyor. Madem o kadar açlar yapmasınlar o işi sanki boğazlarına bıçak dayadılar lastikçi olacaksın diye.hiç bir hammadde harcamadan 20 dakikada 100 tl kazanan kimseyi tanımıyorum ben. (yazlıktan kışlığa-kışlıktan yazlığa).. Şu lastiği takarken tereyağı gibi birşey sürüyorlar o çok pahalı heralde
lastik de yapamazlar zaten fabrikasından faturasıyla alınıyor ama takma karşılığında da fiş fatura kesmiyorlar. fatura isteyene de +%18 diyorlar. bireysel kullanıcı da yanaşmıyor. Madem o kadar açlar yapmasınlar o işi sanki boğazlarına bıçak dayadılar lastikçi olacaksın diye.hiç bir hammadde harcamadan 20 dakikada 100 tl kazanan kimseyi tanımıyorum ben. (yazlıktan kışlığa-kışlıktan yazlığa).. Şu lastiği takarken tereyağı gibi birşey sürüyorlar o çok pahalı heralde
senin kırılmaz bijonlarını neden sattın arabayla..
takardık cliona kırılmazdı
clio teneke teneke..bildiğin teneke zeytinyağı kutusu gibi kaportası...
toyota alacannn...capon arabası...capon tankı
Toyotaya da bindim ben... japonların kaportası da tenekedir... önemli olan altindaki...
yok arkadaşa espri yapmıştım da..
cliolar güzeldir tabiki...