Sirkeleyip Stop etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m.ali01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m.ali01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
Aksilikler peşimi bırakmıyor 1-2 hafta önce karbüratör temizliği yaptırmıştık gaz takılı kalmıştı şimdi de
Bugün seyir halindeyken araç sirkeledi ve stop etti yolun ortasında kaldım.Hemen çalıştırmaya çalıştım çalışmadı.Gazı pompaladım kontağı kapadım denedim yine aynı indim kaputu açtım baktım öyle bir sorun gözükmüyor bindim aracıma tekrar denedim ve aldı.

Benzini 1-2 hafta önce bp den almıştım 100 TL 10-20 tl depoda var.

Neden olmuş olabilir ciddi bir sıkıntı mı ? Tahmininiz var mı acaba.

İyi günler herekse

Benzin hortumların filitren ne durumda tıkanmış olabilir aynı sorunu yaşadım ilk aracimda filtre ve hortumlar eskiydi degiştim sorun kalmadı. Aracın deposunu hıç birzaman tam bitirme mümkün oldukoldukca enaz depoda herzaman 30 tl kalsın pisligi çekmesin

Benzin hortumların filitren ne durumda tıkanmış olabilir aynı sorunu yaşadım ilk aracimda filtre ve hortumlar eskiydi degiştim sorun kalmadı. Aracın deposunu hıç birzaman tam bitirme mümkün oldukoldukca enaz depoda herzaman 30 tl kalsın pisligi çekmesin

Evet haklı olabilirsiniz Şuan araç hiç çalışmıyor biraz önce inip denedim çalışmıyor.Marş basmaya çalışıyor motor almıyor çalışmıyor

Benzin otomatiği bozulmuş olabilir mi ? acaba

Ben de katılıyorum benzin filtresi olabilir...

Ateşleme de yapmıyor olabilir . Bobin ateşliyor mu ilk ona bakın .
Daha sonra benzin geliyor mu ona bakın .

olabilir ama ilk olarak filitreyle hortumları kontrol et bence

Ateşleme de yapmıyor olabilir . Bobin ateşliyor mu ilk ona bakın .
Daha sonra benzin geliyor mu ona bakın .

Bugün ustayı çağırdım sağ olsun geldi
Problem alarm dan dolayı bizim alarm imbolayzır desteği veriyor örnek olarak alarmı ana anahtardan açıp arabayı yedek anahtar ile çalıştırmayı çalışınca çalışmıyordu.

Alarm bozuk olduğu için doğru açmamıza rağmen çalışmasına engel oluyordu usta alarmı söktü şuan sorun yok merkezi kilit ve kumanda çalışıyor yine.

10 TL sökmeye 30 TL gelmeye 40 TL konu kapandı

ilgilenen herkese teşekkürler.

hehe kimin aklına gelir

Bugün ustayı çağırdım sağ olsun geldi
Problem alarm dan dolayı bizim alarm imbolayzır desteği veriyor örnek olarak alarmı ana anahtardan açıp arabayı yedek anahtar ile çalıştırmayı çalışınca çalışmıyordu.

Alarm bozuk olduğu için doğru açmamıza rağmen çalışmasına engel oluyordu usta alarmı söktü şuan sorun yok merkezi kilit ve kumanda çalışıyor yine.

10 TL sökmeye 30 TL gelmeye 40 TL konu kapandı

ilgilenen herkese teşekkürler.

İyi de seyir halinde silkme yapmaz ki bu? İlk çalıştırmada sorun olsa neyse... Neyse geçmiş olsun...

Geri