sabah sabah kötü oldum be :slc izmirde 8. sınıf öğrencisi öğretmenini bıçaklamış:S böyle bişey olabilirmi allah aşkına ya öğretmen bayanında 2 tane çocugu varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel bir komşuluk, dostluk, akrabalık bağları, sevgi sayı ilişkileri vardı eskiden... Ne hale geldik...
Yazık ya. Belki aranızda karşı çıkanlar olabilir ama bunların baş kahramanı, diziler, filmler. Arka sıradakilerle başladı bu. Fenomen oldu dizi bir ara. Hocalarla restleşme, kavga- gürültü belki büyükler için ibret verici fakat, o yaştaki bireylerin büyük bir kısmı için örnek teşkil edici. Aynı şekilde kurtlar vadisi. 2-3 sene önce cuma günleri sokağa çıktığımda, sağ yanıma bakıyorum polat, soluma bakıyorum memati. Düşünün filmlerin-dizilerin olgun insanlardaki etkilerini ki çocuklarda ne hale geldi.
Benim de küçük yeğenim war. Sanırım seneye okula başlayacak. Malesef ki, çağımız çok kötü oldu ve gittikçe kötüleşiyor. Buna nasıl bir önlem alınır bilmiyorum fakat önlem alınması lazım.