sinirlenmemek elde değil!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AYTEKİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AYTEKİN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
sabah sabah kötü oldum be :slc izmirde 8. sınıf öğrencisi öğretmenini bıçaklamış:S böyle bişey olabilirmi allah aşkına ya :asabi öğretmen bayanında 2 tane çocugu varmış.

iste ulke nereye gidiyor buradan anlamak laazim.. daha ilk ogretim ogrencisi bu yaw

Ne güzel bir komşuluk, dostluk, akrabalık bağları, sevgi sayı ilişkileri vardı eskiden... Ne hale geldik...

Yazık ya. Belki aranızda karşı çıkanlar olabilir ama bunların baş kahramanı, diziler, filmler. Arka sıradakilerle başladı bu. Fenomen oldu dizi bir ara. Hocalarla restleşme, kavga- gürültü belki büyükler için ibret verici fakat, o yaştaki bireylerin büyük bir kısmı için örnek teşkil edici. Aynı şekilde kurtlar vadisi. 2-3 sene önce cuma günleri sokağa çıktığımda, sağ yanıma bakıyorum polat, soluma bakıyorum memati. Düşünün filmlerin-dizilerin olgun insanlardaki etkilerini ki çocuklarda ne hale geldi.

Benim de küçük yeğenim war. Sanırım seneye okula başlayacak. Malesef ki, çağımız çok kötü oldu ve gittikçe kötüleşiyor. Buna nasıl bir önlem alınır bilmiyorum fakat önlem alınması lazım.

Ne güzel bir komşuluk, dostluk, akrabalık bağları, sevgi sayı ilişkileri vardı eskiden... Ne hale geldik...

Yazık ya. Belki aranızda karşı çıkanlar olabilir ama bunların baş kahramanı, diziler, filmler. Arka sıradakilerle başladı bu. Fenomen oldu dizi bir ara. Hocalarla restleşme, kavga- gürültü belki büyükler için ibret verici fakat, o yaştaki bireylerin büyük bir kısmı için örnek teşkil edici. Aynı şekilde kurtlar vadisi. 2-3 sene önce cuma günleri sokağa çıktığımda, sağ yanıma bakıyorum polat, soluma bakıyorum memati. Düşünün filmlerin-dizilerin olgun insanlardaki etkilerini ki çocuklarda ne hale geldi.

Benim de küçük yeğenim war. Sanırım seneye okula başlayacak. Malesef ki, çağımız çok kötü oldu ve gittikçe kötüleşiyor. Buna nasıl bir önlem alınır bilmiyorum fakat önlem alınması lazım.

Çok doğru tespitler:eyv

​Çok yazık olmuş çok.

kartal'daki endüstri meslek olmalı meslek lisesi'ndeki olay aklıma gelir hep, okulun adı şehit öğretmen oldu da ne oldu.. bu kaçıncı serseri kurbanı öğretmen... kurban olmasa da ne kadar çok tehdit alan öğretmen var tahmin bile edemezsiniz, hiçbir şeyi olmamasından güç alan mı, ailesinin parasından, konumundan güç alan mı... neler neler... kaç kişi iş yerinden çıkarken etrafını kollayıp korku dolu gözlerle durağa yürür, orada tedirgin olur, bindiği vasıtada evine gelene kadar? ancak bunu yaşayanlar ve onları sevenler bilir...

Allah rahmet eylesin,haberin tamamını okudum,polis okula çağırılıyor gelip yönetimle konuşup gidiyorlar ! çocuk evde annesine herkesi bıçaklamaya gidiyorum diyor ve anne engel olamıyor okulu arıyor kimse müdehale etmiyor duruma,öğretmen öldükten sonra ağlasanız ne fayda...!

cahil gençlerin çoğu. Dünya sanki onların. Sabah haberlerde duyunca gerçekten üzüldüm. Çoğu gencin durumu bu akılları havada. Flimlerde hepsi

Geri