Sinema Hakkında Yardım :)

katar27

Fatih KATAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlarım, abilerim ve sevgili kardeşlerim. İnternette biraz araştırdım ama net bir cevap bulamadım sizlere sorayım dedim. İstanbul Avrupa yakasında koltukları çift kişilik olan bildiğiniz bir sinema salonu varsa söylerseniz sevinirim :)

avrupa yakasını bilemem de caddebostan afm de vardı diye hatırlıyorum afm ler olabilir yani:)

avrupa yakasını bilemem de caddebostan afm de vardı diye hatırlıyorum afm ler olabilir yani:)
Yok abla ya orası baya uzak kalır Galleria'da falan var deniliyor ama net bi yazı yok nette :(

Torium uyar mı kardeşim?

yenibosnada airport avm var.icindeki sinema hem kaliteli hem koltuklari cift kisilik hemde pahali degil

Valla o kadarını bilemiyorum, Floryadan 15-20 dakika zaten :)

http://www.cinetech.com.tr/?sayfa=sinema&id=4 burdan da biletini alıp işini sağlamlaştırabilirsin :eyv

Yok abla ya orası baya uzak kalır Galleria'da falan var deniliyor ama net bi yazı yok nette :(

hani karşıda da afm vardır o taraflarda belki diye demiştim:D ama seçenek bolmuş gördüğüm kadarıyla:)

hani karşıda da afm vardır o taraflarda belki diye demiştim:D ama seçenek bolmuş gördüğüm kadarıyla:)
Abla belkide vardır dediğin gibide biz bilmiyoruzdur :)

Geri