hayırlı uğurlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol ALLAH razı olsunhayırlı uğurlu olsun
Fikirlerini yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim çoğunluğun tavsiyesi simit tanktan yana idi bende 22 mart itibari ile silindir 55 lik tankımı 56 lık simit tankla değiştirdim Tankı değiştiren yer stepne için kılıf hediye etti gayette güzel oldu ferah ferah 9 sene bagajı açınca lpg tankını gördük artık bundan sonra bagajı açınca yedek lastiği görecem 450 tl ye patladı ama hoşuma gitti
Allah (cc) utandırmasın hayırlı ugurlu olsun güle güle kazasız belasız güzel gunlerde kullanın
Yerli şamandıra takılsa fiyat 350 tl olacaktı ama yerlilerde gaz durumunu yanlış gösterme oluyormuş Kitin markası tartarini idi bende Tartarini şamandıra taktırdımsimit en güzeli ama fiyat çok yüksekmiş
hayırlı olsun ben de lovato taktırdığımda uyguna gelsin diye tankı atiker bağlanmıştı bir sıkıntı yoktu ama içinize sinmesi önemliYerli şamandıra takılsa fiyat 350 tl olacaktı ama yerlilerde gaz durumunu yanlış gösterme oluyormuş Kitin markası tartarini idi bende Tartarini şamandıra taktırdım