Merhaba arkadaşlar bir sorum ve derdim olacak 2015 model 150.000 de icon aracım var .Otomatik derdi tasası yok kalkışları seri köpek gibi ve uzaması da harika ancak yogun trafık de motor ısındığı zaman çoğunlukla kalkışlarda titreme ( abartısız çevredeki insanlar dik dik bakacak kadar şiddetli ses ve görüntü çıkmakta ) olmaktadır.Bana göre baskı balata ömrünü doldurmuş kavramayı tam yapamamaktadır diye düşündüm.Servise gittim yazılımla bir ayar çektik düzeldi denildi.Ancak ayar çok az işe yaramış artık insanlar dik dik bakmıyor ama yinede silkeleme mevcut ...Aracımı manuel modda kullanınca ne bir titreme ne bir silkeme yapmamaktadır.gaza az verdiğim zaman meydana gelen bu sıkıntı manuel modda kesinlikle kendisini göstermiyor .Baskı balatada sorun olsa ömrünü doldursa manuel modda da aynısını yapması gerekmez mi ??? Servis baskı balata değişecek dedi sizlerin tecrübesi veya fikri önerisi olan var mıdır ? benim mantığım baskı balata olamaz diyor olsaydı manuel de de silkeleme yapması gerekirdi demekte.bana göre otomatik modda iken duracak kadar yavaşladığımda yada durdugumda araç ya 2. vites de ayda 1. vites de ben gaza hafif basında vitesin otomatik artmasını sağlayan sensöz veya beyin bir üst vitese değilde 2 veya 3 üst vitese geçirdiği için araç kararsızlık yaşayıp silkeleme yapıyor olabilir diye düşünüyorum.Sizce ?