sigorta tablası yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coupe55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim sigorta kutusuda baya kurcalanmış hatta kablolar falan tuhaf durumda keşke istanbulda olsaydım bende giderdim ustanın yanına mustafa abi bursada yokmu tanıdıgın sağlam bir usta acaba benimkide değişmeden tamir olurmu.

benim sigorta kutusuda baya kurcalanmış hatta kablolar falan tuhaf durumda keşke istanbulda olsaydım bende giderdim ustanın yanına mustafa abi bursada yokmu tanıdıgın sağlam bir usta acaba benimkide değişmeden tamir olurmu.
Maalesef yok kardeşim...

Bursa'dan turk_er ile irtibata geç onun tanıdığı vardır...

Sigorta tablosu daha önce kurcalanmış,baya bir hacamat etmişler tabloyu...
evet ya çok kurcalanmış dün bikaç saat içinde saolasın mustafa usta nın sayesinde cüneyt in katkılarıyla halledildi

teşekkürler.....

evet ya çok kurcalanmış dün bikaç saat içinde saolasın mustafa usta nın sayesinde cüneyt in katkılarıyla halledildi

teşekkürler.....
Geçmiş olsun kardeşim,faydamız dokunduysa ne mutlu bize...:eyv

Geçmiş olsun :)

benimde başıma geldi bu sorun sigorta tablası (iç donanım beyni) değişti parça 450 tl...

benimkide önce tamir oldu ama olmadı 2 hafta sonra aynısını yine yaptı..inşallah seninkinin başına öyle birşey gelmez..

Geri