Sigarayı Bırakırsanız Başınıza Gelecekler

Ağzıma sürmedim, sürmeyide düşünmüyorum..

Sigarayı bırakmak için çaba gösterdiğim ve azalttığım bu günlerde, aklımı biraz daha başıma getirecek görsel, teşekkürler :)

21 yasindayim sigaraya verdigim paralarla arabamdan bi tane daha alabilirdim ama mutluyum boyle de . icen degil iciren suclu

Sigarayı bıraktım elektronik sigara içiyorum sigaradan fena şekilde tiskindim bu sigarayıda atarsam elimden tam olacak.

arabayı yıkıyorum sigara yakıyorum siliyorum sigara yakıyorum jant lastiği parlatıyorum sigara yakıyorum bütün iş bittikten sonra en son karşısına geçip bi sigara daha yakıyorum :eyv

:D benim eski halim aynı. öyle bi illetki bu sigara, işte kendini ödüllendiriyorsun yaptığın şeylerden sonra...
sonradan bende şöyle olmuştu :D sabah kalkar kalkmaz bu son sigaram , yatarken bu son sigaram olacak diye 1 sene böyle sigara içtim:D her içtiğimde de pişmanlık vardı

Sigarayı bıraktım elektronik sigara içiyorum sigaradan fena şekilde tiskindim bu sigarayıda atarsam elimden tam olacak.

elektronik sigarayla olmaz, beyinde bırakacan. sigaranın yerini sigara doldurur, yönlendirmeler işe yaramaz.
o elektronik sigarayı da atıppp by by diyecen

:D benim eski halim aynı. öyle bi illetki bu sigara, işte kendini ödüllendiriyorsun yaptığın şeylerden sonra...
sonradan bende şöyle olmuştu :D sabah kalkar kalkmaz bu son sigaram , yatarken bu son sigaram olacak diye 1 sene böyle sigara içtim:D her içtiğimde de pişmanlık vardı

elektronik sigarayla olmaz, beyinde bırakacan. sigaranın yerini sigara doldurur, yönlendirmeler işe yaramaz.
o elektronik sigarayı da atıppp by by diyecen

inşallah onuda atarız :)

bi kitap okumuştum. sizin gibi yapabilenler sigarayı bırakanlardan daha iradeliymiş.
kendinize işkence etmeyi bırakında tamamen bırakın bence:)

gizli şeker hastası olduğum için birçok lezzetten uzak bir hayat sürüyorum genel olarak, o yüzden sigarayı az içmek hiç zor olmuyor artık, bir nevi bunun hesaplaşması da oluyor benim açımdan. mesela patates püresi gelmiş yemekle onu yersem fenalaşacağım, onu yemeyip sigarayı içiyorum en azından fenalaşma riski yok :)

Geri