Sigara

​Ben 1 aydır elektronik sigara kullanıyorum 1 aydır sigara içmiyorum.Elektronik sigarayıda kimseye tavsiye etmiyorum,kendime 1 hafta daha süre verdim ya elektronik sigarayla birlikte hepsini bırakacam yada sigaraya devam bakalım artık.

​Ben 1 aydır elektronik sigara kullanıyorum 1 aydır sigara içmiyorum.Elektronik sigarayıda kimseye tavsiye etmiyorum,kendime 1 hafta daha süre verdim ya elektronik sigarayla birlikte hepsini bırakacam yada sigaraya devam bakalım artık.

Az Da Acalim Bu Elektronik Sigarayi
Bende Buna Sarsam Diyordum
Bir Iki Kullanmis Abi Aman Dedi
Nefes Duzenini Bozmus Bogulma Hissi Yasatiyormus Vs
B

Klasik olacak ama Herşey kafada bitiyor. azaltarak ya da diğer elektronik sigara nikotin sakızı vb. şeyler sigara bırakmaya yardımcı olabilir belki (ben katılmıyorum) ama en önemlisi ve ilk sırada kafada bitirmek gerekiyor.ben bir anda artık içmiyorum dedim(paketten 2 dal içmiştim) ve o şekilde neredeyse 2 seneyi bulacak bıraktım.İlk başlarda zor oluyor ama inanın bıraktıktan sonra ne kadar doğru bir şey yaptığınızı anlıyorsunuz ve bu zamana kadar bu işkenceyi nasıl çektim diye de kendinizden iğreniyorsunuz. Sigarayla savaş büyük ve çetin bir savaş. Ancak ufacık bir şeyin sizi mahkum etmesine izin vermeyin.Hem kendinize hem de sevdiklerinize işkence acı çektirmeyin.

oooo babacım siz çoşmuşsunuz ben dedim sigarayı bırakıyorum bıraktım ha beni biraz zorladı ama bıraktım 5 ay felan olmuştur içmeyeli :D kafa kuş gibi

Az Da Acalim Bu Elektronik Sigarayi
Bende Buna Sarsam Diyordum
Bir Iki Kullanmis Abi Aman Dedi
Nefes Duzenini Bozmus Bogulma Hissi Yasatiyormus Vs
B
1 Aylık kullanım da boğazda yanma midede yanma,halsizlik ve dudakta kuruma gibi belirtiler oldu bende.

o değilde konuyu her açışımda canım sigara istemezmi :D hihi

cahmpix yerine diger ilaçlar daha etkili yada şimdi heryerde mora trapi merkezleri açıldı buralarda çok iyi ...biraz masraflı ama ..

Geri