Sıfır megan 4 opsiyon sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nego05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nego05

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar sıfır olarak megan alma düşüncesindeyim 1.3 benzinli icon donanım olucak şekilde araca ekletmek istediğim 2 opsiyon var cam tavan ve navigasyon paketi.
Yalnız bayideki danışmanla konuşurken bana dediği cam tavan eklerseniz navigasyon paketi olmaz navigasyon paketi eklerseniz cam tavan olmaz dedi nedenini sorduğumda fabrikadan artık öyle çıkıyor dedi bana biraz saçma geldi sonuçta sitesinde fiyatıyla beraber 2 opsiyonuda ekliye biliyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
Bir de son sormak istediğim bir soru var sık sık uzun yola 2025 megan icon paketinde tabela okuma var mı yoksa o özelliği kullana bilmem için farklı bir opsiyon mu satın almalıyım ?

Bana da çok saçma geldi. Ne alakası var param var almak istiyorum. Sonuçta opsiyonlu araçlar durumuna göre kişiye özel bile üretilebiliyor.

Kesinlikle katılıyorum sonuçta internet sitelerinde de opsiyon olarak ücreti karşılığında seçebiliyorsun çok saçma gerçekten.

Bu konu aklıma karikatürü getirdi.
-Bu arabadan dünya üzerinde sadece 4 adet ürettik.
-Niye?
-Hiiç İ.neliğine.

Bu konuya uyarlarsak:
-Sunroof koyarsak navigasyon olmuyor. Navigasyon olursa sunroof olmuyor.
-Niye.
-Hiiç. İ.neliğine.

der gibi olmuş. Çok saçma. Fabrikadan böyle çıkıyor demesi cevap değil. İkisi çok farklı donanım. Birbiri ile alakası bile yok.

Cam tavan alın. Ios ya da Android farketmez, telefonu araca bağladığınızda telefonun navigasyonunu kullanırsınız. Üstelik güncellemeye de para vermezsiniz.

Geri