bu arada iyi ki hatırlattın, çok haklısın GTL bol detarjanlı olan bir yakıt... istasyonda 5 lit. şişeye doldurmasını istedigimde 1 dk sürdü desem yeri var buda yakıt enjeksiyon - enjektör pompa sistemini temizlemesi için çok ideal bir yeni nesil sistemdir arkadaslar...
bu vesile ile yeni nesil yakıt alırken yeni nesil aracınıza yakıt katkısı koymamanızı öneriyorum...
Shellin yakıt kalite ve Nitro+ tanıtım programına katılmış birisi olarak şunları söyleyebilirim .
Nitro + , GTL ' den daha üstün temizlik yapar. Yani GTL den daha fazla deterjant katkısı var.
GTL , akdeniz tarafında bir gemi üzerinde üretildiği için çok maliyetliydi. Ayrıca sadece enjektörleri temizleyebiliyordu.
Nitro+ Enjektörler , yanma odaları ve sübab piston arasında oluşan kurumu temizlediği bir nevi karbon clean yaptığı doğrudur.
4-5 depo yakıt kullanımında dizel ve benzinli motorlarda etkili temizlik yaptığı yapılan testlerde gösterilmiş.
NitroPLus 97 oktanıda kendimiz kullanıyoruz . Ama bizim arabamız LPG li . LPG de Shell Auto GAS 'dan şaşmam .
Shell bilim insanları tarafından yakıtlarını test ederek üretir . Tabi Total ve BP de kaliteli istasyonlardır.
Opet'in olayına gelince , Ne Aygaz Euro LPG yi , ne de Mazotunu öneriyorum.
Opet'in olayı şudur ,
Opet saf mazotu alır , ayrı satılan katkılardan katar içine .Test eder ama Shell kadar etkili değillerdir .