Sezonu açtım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DEMİRTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Ohhh yarasın:aytuğBende kış sezonuna gireceğim 1-2 aya kadar inşallahheheNescafe modundan çıkıp adaçayına döneceğiz artık:aytuğ

hiç beğenmedim işte :hıh yönetimden konu sembolü olarak gıda işareti rica ediyorum, başlıktan da anlaşılmıyor gece yarısı açıyoruz, bakıyoruz aklımıza düşüyor :( yok bir atak yapacağım, kokoreçler, midyeler ekleyeceğim ben de gıcıklığına valla bi' sigara böreği derler, bi' balıklar uçuşur, bi' tantuni, bi' simit ah amma yaralıymışım ben bu konudahehe

​Ohhh yarasın:aytuğBende kış sezonuna gireceğim 1-2 aya kadar inşallahheheNescafe modundan çıkıp adaçayına döneceğiz artık:aytuğ

sayıl tilki, bizim burada sizlere tek kelimeyle "insafsız" deniyor:aytuğ

hiç beğenmedim işte :hıh yönetimden konu sembolü olarak gıda işareti rica ediyorum, başlıktan da anlaşılmıyor gece yarısı açıyoruz, bakıyoruz aklımıza düşüyor :( yok bir atak yapacağım, kokoreçler, midyeler ekleyeceğim ben de gıcıklığına valla bi' sigara böreği derler, bi' balıklar uçuşur, bi' tantuni, bi' simit ah amma yaralıymışım ben bu konudahehe

sayıl tilki, bizim burada sizlere tek kelimeyle "insafsız" deniyor:aytuğ

Aaaa kulaklarım çınladımıdır nedirr yine:cool:

SigaraBoregi.jpg

:proadfox:aytuğ:aytuğ:aytuğroadfox:p

Aaaa kulaklarım çınladımıdır nedirr yine:cool:

SigaraBoregi.jpg

:proadfox:aytuğ:aytuğ:aytuğroadfox:p

:sinirli zaten gece gece lösemiden ölen bir kızın ve ailesinin yaşadıklarını anlatan filmle dağıldım, tam toparlanayım dedim bu börekler konur bu buraya yaaaa :ağlayan zırlayan smiley: :loll

afiyet olsun

Ne adaçayı abi :) salep gibisi varken :D

En kısa yoldan bu tür paylaşımları cifleyin siz :)

Teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Afiyet olsun

Geri