miss qw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohhh yarasın:aytuğBende kış sezonuna gireceğim 1-2 aya kadar inşallahheheNescafe modundan çıkıp adaçayına döneceğiz artık:aytuğ
hiç beğenmedim işte yönetimden konu sembolü olarak gıda işareti rica ediyorum, başlıktan da anlaşılmıyor gece yarısı açıyoruz, bakıyoruz aklımıza düşüyor yok bir atak yapacağım, kokoreçler, midyeler ekleyeceğim ben de gıcıklığına valla bi' sigara böreği derler, bi' balıklar uçuşur, bi' tantuni, bi' simit ah amma yaralıymışım ben bu konudahehe
sayıl tilki, bizim burada sizlere tek kelimeyle "insafsız" deniyor:aytuğ
Aaaa kulaklarım çınladımıdır nedirr yine
roadfox:aytuğ:aytuğ:aytuğroadfox
Fatih aksam aksam canım cekti...
olsada içsek afiyet olsun
Gidelim fatihlere...
Ohhh yarasın:aytuğBende kış sezonuna gireceğim 1-2 aya kadar inşallahheheNescafe modundan çıkıp adaçayına döneceğiz artık:aytuğ
hiç beğenmedim işte yönetimden konu sembolü olarak gıda işareti rica ediyorum, başlıktan da anlaşılmıyor gece yarısı açıyoruz, bakıyoruz aklımıza düşüyor yok bir atak yapacağım, kokoreçler, midyeler ekleyeceğim ben de gıcıklığına valla bi' sigara böreği derler, bi' balıklar uçuşur, bi' tantuni, bi' simit ah amma yaralıymışım ben bu konudahehe
En kısa yoldan bu tür paylaşımları cifleyin siz
afiyet olsun
Teşekkür ederim...
Afiyet olsun