Ses Yalıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Van Gogh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Van Gogh

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

2012 Model Clio 4 araca sahibim. Malum ki araçlarımız içeriye çok fazla ses alıyor, ıslık sesi sorununu çözebildim fakat dışarıdaki sesleri daha az alabilmek için yalıtım yaptırmayı düşünüyorum, kapılara ve çamurluğa. Sizce bir fayda sağlar mı ve daha önce yapmış olanınız var mı?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kapilarda lastik seritler yok mu hocam.. bir de aracin altini ve camurluklarin icini komple ziftle kapliyorlar 2-3 sene de kaliyor imis faydasini gorenler varmis

Bir de benim arac benzinli ve kaput altinda kece yok sordum bugun 202 tl + tanesi 3 tl den 8 adet klips ile takilabiliyor imis serviste yaptrmayi dusunuyorum

Merhaba Arkadaşlar,

2012 Model Clio 4 araca sahibim. Malum ki araçlarımız içeriye çok fazla ses alıyor, ıslık sesi sorununu çözebildim fakat dışarıdaki sesleri daha az alabilmek için yalıtım yaptırmayı düşünüyorum, kapılara ve çamurluğa. Sizce bir fayda sağlar mı ve daha önce yapmış olanınız var mı?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben şöyle bir uygulama yapmıştım. Linkteki konuda yorumlarda baya konuştuk bu konuyu, incelerseniz faydalı olur..

http://www.renaultfanclub.com/renault-clio-4-kulubu/88964-kapi-icleri-icin-yalitim.html

Merhabalar ben ankara ziebart da ses yalıtımı yaptırmıştım cidden çok fazla fark var ki özellikle uzun yolda daha fazla farkına varıyorsunuz zaten gittiğimde de 10 adet clio sıra da bekliyordu;)

Yorumlarınız için teşekkür ederim, peki ciddi anlamda konforda fark ediyor mu? Yani işlem sonunda şunu söyleyebiliyor muyuz, hakikaten ben aracı kullanmıyormuşum :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim, peki ciddi anlamda konforda fark ediyor mu? Yani işlem sonunda şunu söyleyebiliyor muyuz, hakikaten ben aracı kullanmıyormuşum :)
Bana sorarsan bu işlemi yaptırdığın yer ve kullanılan malzemeler önemli kaliteli bir yerin yapması gerekli. Yapılmadan önceki ve sonraki arasın da dağlar kadar fark var ama.

Yaptırmayı düşünüyorum. Sabah İstanbul Zietbar'ı aradım fakat rakamlar bana yüksek geldi. 1100 TL istiyorlar, 200-300 TL'ye kadar yaptırabilirim ancak.

Kapilarda lastik seritler yok mu hocam.. bir de aracin altini ve camurluklarin icini komple ziftle kapliyorlar 2-3 sene de kaliyor imis faydasini gorenler varmis

Bir de benim arac benzinli ve kaput altinda kece yok sordum bugun 202 tl + tanesi 3 tl den 8 adet klips ile takilabiliyor imis serviste yaptrmayi dusunuyorum

Makyajlı joy 75 beygir benzinli de kaput altı keçesi mevcut. Sizde neden koyulmamış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptırmayı düşünüyorum. Sabah İstanbul Zietbar'ı aradım fakat rakamlar bana yüksek geldi. 1100 TL istiyorlar, 200-300 TL'ye kadar yaptırabilirim ancak.

1100 Tl normal dışarısı için. 200-300 tllik yalıtım bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Bütçeniz olduğunda yaptırın bence. Kaliteli malzeme zaten +700 tl tutacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an için yaptırmaktan vazgeçtim, daha ekonomik bir çözüm bulabilirsem onu deneyeceğim.

Geri